ΚΟΣΜΟΣ

Βίνι ο γάτος: Αν δεν πιει τον «γατουτσίνο» του, δεν ξεκινά τη μέρα

Βίνι ο γάτος: Αν δεν πιει τον «γατουτσίνο» του, δεν ξεκινά τη μέρα
Μια μέρα, είχε φτιάξει έναν αχνιστό καπουτσίνο με αφράτο αφρόγαλο και ο Βίνι, ο γάτος της, ήταν προσηλωμένος στο στόχο. Έπρεπε να δοκιμάσει. Και το έκανε. Έβαλε την πατούσα του στο αφρόγαλο, δοκίμασε κι αμέσως ένας έρωτας γεννήθηκε. Screen Grab / Instagram

Ο Βίνι είναι ένας γάτος που τηρεί ανελλιπώς την πρωινή του ρουτίνα.

Η Τζάκι, κάθε πρωί που ξυπνούσε, το πρώτο πράγμα που έκανε, ήταν να πηγαίνει στην κουζίνα για την αγαπημένη ιεροτελεστία όλων μας. Για να φτιάξει τον πρωινό της καφέ.

https://www.instagram.com/p/CSwGAkQKhRm

Μια μέρα, είχε φτιάξει έναν αχνιστό καπουτσίνο με αφράτο αφρόγαλο και ο Βίνι, ο γάτος της, ήταν προσηλωμένος στο στόχο. Έπρεπε να δοκιμάσει. Και το έκανε. Έβαλε την πατούσα του στο αφρόγαλο, δοκίμασε κι αμέσως ένας έρωτας γεννήθηκε.

Ο Βίνι, λοιπόν, έγινε φαν του αφρόγαλου, και κάθε πρωί που η Τζάκι κατέβαινε στην κουζίνα, τον έβρισκε να την περιμένει γουργουρίζοντας πάνω στον πάγκο, ακριβώς δίπλα απ’ την καφεδομηχανή.

https://www.instagram.com/p/CUj3uG1KhS-

Όμως, επειδή το γάλα που πίνουμε εμείς δεν είναι καλό για τα γατάκια, και επειδή η Τζάκι δεν ήθελε να στερήσει από τον Βίνι το αγαπημένο του πρωινό, βρήκε τη λύση.

Προμηθεύτηκε από pet shop γάλα ειδικό για γάτες και κάθε πρωί, πριν να φτιάξει τον δικό της καπουτσίνο, φτιάχνει για τον Βίνι, έναν αφράτο... γατουτσίνο.

https://www.instagram.com/p/CYbRyWYBzKq

Το «γατουτσίνο», φυσικά, δεν περιέχει καθόλου καφέ, αφού ούτε ο καφές είναι μια τροφή που κάνει να καταναλώνουν οι γάτες.

Για να φτιάξει το «γατουτσίνο», χτυπάει το γάλα για γάτες στη μηχανή του αφρόγαλου, όπως ακριβώς κάνουμε κι εμείς όταν φτιάχνουμε τη συνηθισμένη εκδοχή του καπουτσίνο.

https://www.instagram.com/p/CZLxI6uhk-o

Αν τώρα εσείς δεν έχετε μπει στον πειρασμό να ξεκινάτε τη μέρα σας κάνοντας εποικοδομητικές συζητήσεις με τη γάτα σας, ενώ πίνετε τον καφέ σας, τότε μάλλον δεν είστε φαν του καφέ.

Να σημειωθεί, ότι το γεγονός ότι ο Βίνι έχει αυτόν τον ιδιαίτερα απαιτητικό ουρανίσκο, έχει μάλλον μπερδέψει τον αδερφό του, τον Μόρτιμερ, που σαν όλα τα καλά γατάκια πίνει μόνο νερό.

https://www.instagram.com/p/CZyjM2sKO3P

ΔΗΜΟΦΙΛΗ