ΚΟΣΜΟΣ

Δωρεάν πτήση σε όσους υιοθετήσουν ένα από τα γατάκια - Η απίστευτη προσφορά της Frontier Airlines

Δωρεάν πτήση σε όσους υιοθετήσουν ένα από τα γατάκια - Η απίστευτη προσφορά της Frontier Airlines
Η Frontier Airlines, θα προσφέρει δωρεάν κουπόνια στα άτομα που θα υιοθετήσουν ένα από τα τρία γατάκια που ονομάζονται Spirit, Delta και Frontier. CNNi/The Animal Foundation

Σε μία απίστευτη κίνηση προέβη η αεροπορική εταιρεία Frontier Airlines, προσφέροντας δωρεάν πτήση σε όσους υιοθετήσουν τρία γατάκια.

Τα γατάκια, που ονομάζονται Spirit, Delta και Frontier, φιλοξενούνται από το Ίδρυμα Ζώων του Λας Βέγκας και η αεροπορική εταιρία αποφάσισε να τα βοηθήσει να βρουν ένα φιλόξενο σπίτι.

Δημοσίευσε τις φωτογραφίες τους, και πρόσφερε δωρεάν κουπόνια σε όσους τα υιοθετήσουν.

«Όσοι υιοθετούν τον Spirit ή την Delta θα λάβουν δύο κουπόνια αξίας 250$, για συνολικά κουπόνια 500$, ανά γονέα κατοικίδιου ζώου, ενώ το άτομο που θα υιοθετήσει τον Frontier θα λάβει τέσσερα κουπόνια αξίας 250$, για συνολικά κουπόνια 1.000 $. Όλα τα κουπόνια ισχύουν μέχρι το τέλος του 2023», δήλωσε εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρίας στο CNNi.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο οργανισμός διάσωσης αποφάσισε να ονομάσει αυτά τα τρία αξιολάτρευτα γατάκια με το όνομα αεροπορικών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένης της δικής μας», είπε ο Frontier σε δήλωση που εστάλη μέσω email στο CNNi.

Η αεροπορική εταιρεία, ανέφερε ότι το πρόγραμμά της «Plane Tails» αποτελεί παράδειγμα της δέσμευσής της για την καλή διαβίωση των ζώων.

Κάθε αεροσκάφος είναι διακοσμημένο με ένα ζώο στην ουρά του, πολλά από τα οποία είναι απειλούμενα ή υπό απειλή είδη.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δώσαμε ένα επιπλέον κίνητρο για να ενθαρρύνουμε την υιοθεσία αυτών των τριών πολύτιμων γατών», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της Frontier.

Τα τρία γατάκια, έφτασαν στα τέλη Δεκεμβρίου στη ΜΚΟ Animal Foundation που έχει έδρα του το Λας Βέγκας.

Είναι μόλις δύο εβδομάδων και προς το παρόν φιλοξενούνται σε ανάδοχη οικογένεια. Μόλις γίνουν έξι εβδομάδων και ζυγίσουν τουλάχιστον 1,5 κιλό, θα είναι έτοιμα να υιοθετηθούν στα μόνιμα σπίτια τους.

«Είναι ασυνήθιστο να έχουμε μια γέννα με γατάκια στο καταφύγιο αυτή την εποχή του χρόνου, οπότε όταν φτάσαμε στο The Animal Foundation, ξέραμε ότι έπρεπε να τους δώσουμε ειδικά ονόματα», είπε η Kelsey Pizzi, υπεύθυνη επικοινωνίας της ΜΚΟ, σε δήλωση που κοινοποιήθηκε στο CNNi.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ