ΚΟΣΜΟΣ

Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ: Θλίψη στην κηδεία της - Ετάφη δίπλα στον Έλβις και τον γιο της

Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ: Θλίψη στην κηδεία της - Ετάφη δίπλα στον Έλβις και τον γιο της
«Η καρδιά μας είναι ραγισμένη», «Λίσα, σε αγαπάμε όλοι», είπε η μητέρα της Πρισίλα Πρίσλεϊ AP Photo / John Amis

Ένα μεγάλο πλήθος, μέλη της της οικογένειας, φίλοι και θαυμαστές παραβρέθηκε το πρωί της Κυριακής (22/1) στην κηδεία της Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ.

Η κόρη του βασιλιά της ροκ εν ρολ, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, ετάφη στην έπαυλη του θρυλικού τραγουδιστή, Graceland στο Μέμφις του Τενεσί, κοντά στον πατέρα της και δίπλα στον γιο της, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2020.

Στην κηδεία μίλησαν επί μακρόν φίλοι της Λίζα Μαρί και της οικογένειας Πρίσλεϊ, συμπεριλαμβανομένου του πρώην δημάρχου του Μέμφις, η Σάρα Φέργκιουσον , Δούκισσα του Γιορκ και ο Τζέρι Σίλινγκ, Αμερικανός μάνατζερ ταλέντων, περισσότερο γνωστός για τη σχέση του με τον Έλβις Πρίσλεϊ.

Ο Σίλινγκ, ο οποίος ήταν βοηθός και παραγωγός του Έλβις και μάνατζερ της Λίσα Μαρί, διηγήθηκε ιστορίες για τον θρύλο της ροκ εν ρολ και την κόρη του που την αποκαλούσε «Μέμφις».

Το 1967, ο Σίλινγκ είπε ότι πέρασε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στο Graceland και του ζήτησε από τον ίδιο τον Ελβις να μείνει μέχρι τη γέννηση της Λίσα Μαρί, τον Φεβρουάριο του 1968.

Ο Σίλινγκ είπε ότι η Λίσα Μαρί του ζήτησε να τη συνοδεύσει στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαίρων στις 10 Ιανουαρίου.

«Το τελευταίο πράγμα που μου είπε ήταν «Τζέρι Σίλινγκ, σ' αγαπώ», είπε.

«Ήμουν στο νοσοκομείο με τον πατέρα της όταν γεννούσε η Πρισίλα, ήμουν στο νοσοκομείο με τη μητέρα της όταν μας άφησε», πρόσθεσε και κατέληξε με τη φράση: «Μέμφις, θα σε αγαπώ πάντα».

Στη συνέχεια, η Πρισίλα Πρίσλεϊ διάβασε ένα ποιήμα σε επιστολή της εγγονής της Ράιλι Κιού τη μεγαλύτερη κόρη της Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ.

«Ήξερε ότι ήταν κοντά στο τέλος. Τώρα είναι στο σπίτι όπου ανήκε πάντα, αλλά από την καρδιά μου λείπει η αγάπη της», είπε η Πρισίλα Πρίσλεϊ εκ μέρους της εγγονής της.

«Η καρδιά μας είναι ραγισμένη», είπε η Πρισίλα. «Λίσα, σε αγαπάμε όλοι».

H Πρισίλα ΠρίσλεϊAP Photo/John Amis

Στην επιστολή, η Ράιλι έγραφε ότι ήταν σίγουρη ότι διάλεξε την καλύτερη μητέρα στον κόσμο.

«Θυμάμαι πώς ένιωθα να με αγαπάει η πιο στοργική μητέρα που έχω γνωρίσει ποτέ. Θυμάμαι πόσο ασφαλής ένιωθα να είμαι στην αγκαλιά σου», ανέφερε. «Θυμάμαι αυτό το συναίσθημα ως παιδί και θυμάμαι αυτό το συναίσθημα πριν από δύο εβδομάδες στον καναπέ σου. Σε ευχαριστώ που μου έδειξες ότι η αγάπη είναι το μόνο πράγμα που έχει σημασία σε αυτή τη ζωή. Ελπίζω να μπορέσω να αγαπήσω την κόρη μου όπως με αγάπησες εσύ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ