ΚΟΣΜΟΣ

Hall of Selfies: Το πρώτο θεματικό πάρκο για φωτογραφίες δημιουργήθηκε στο Κάιρο

Hall of Selfies: Το πρώτο θεματικό πάρκο για φωτογραφίες δημιουργήθηκε στο Κάιρο
Hall of Selfies

Ένα θεματικό εσωτερικό πάρκο στην Αίγυπτο εισήγαγε μια ξεχωριστή ιδέα για διασκέδαση: Τη δημιουργία μιας αίθουσας μόνο για selfies φωτογραφίες.

Ιδρυμένο από δύο αδελφές, εμπνευσμένο από παρόμοια πάρκα αλλού στον κόσμο, το «Hall of Selfies» του Καΐρου αισιοδοξεί πως οι πελάτες του θα χαθούν σε έναν «λαβύρινθο» από φόντα και θα διασκεδάσουν κατά τη διάρκεια αυτής της μοναδικής εμπειρίας.

«Το Hall of Selfies σχεδιάστηκε ως ένας λαβύρινθος, τον οποίο οι πελάτες μπορούν να διασχίσουν εξερευνώντας τα διάφορα θέματα. Έχει ''στηθεί'' με τέτοιο τρόπο ώστε οι πελάτες να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία και να χρησιμοποιούν τα διαφορετικά σκηνικά που παρέχονται», δήλωσε ο συνιδρυτής, Iman Abdel Aziz.

Έχοντας διαφορετικά θέματα, χρώματα και φώτα, οι επισκέπτες περιηγούνται στην αίθουσα για να βγάλουν selfies, να παίξουν στις τσουλήθρες ή να κυλιστούν σε ένα λάκκο με μπάλες.

Οι ιδρυτές ελπίζουν ότι ο χώρος δεν θα προσφέρει μόνο διαφορετικές, θεματικές φωτογραφίες στους επισκέπτες, αλλά θα τους δημιουργήσει και ανεπανάληπτες αναμνήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ