ΚΟΣΜΟΣ

Μασκ: Δεν χρειάζεσαι τόσους πολλούς για να διευθύνεις το Twitter

Μασκ: Δεν χρειάζεσαι τόσους πολλούς για να διευθύνεις το Twitter
AP Photo/Rebecca Blackwell

«Δεν χρειάζεσαι τόσους πολλούς ανθρώπους για να διευθύνεις το Twitter», δήλωσε ο Ίλον Μασκ σε συνέντευξή του ασκώντας δριμεία κριτική στην προηγούμενη διοίκηση της διάσημης πλατφόρμας.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το 80% των εργαζομένων της εταιρείας απολύθηκε ή έφυγε οικειοθελώς μετά την αγορά της πλατφόρμας από τον ίδιο έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Με τον δημοσιογράφο του δικτύου «Fox News» να σχολιάζει πως το να αποχωρήσει το 80% του προσωπικού είναι πολύ, ο Μασκ έσπευσε να τονίσει: «Θέλω να πω, αν δεν προσπαθείς να διοικήσεις ένα είδος δοξασμένης ακτιβιστικής οργάνωσης και δεν σε νοιάζει τόσο πολύ η λογοκρισία, τότε μπορείς πραγματικά να απολύσεις πολλούς ανθρώπους, όπως αποδεικνύεται».

«Νομίζω ότι μόλις είχαμε μια κατάσταση στο Twitter όπου ήταν παράλογα υπερπλήρης», υποστήριξε. «Πόσοι άνθρωποι χρειάζονται πραγματικά γι' αυτό;» πρόσθεσε, μιλώντας για μία «κωμική κατάσταση» στην πλατφόρμα. «Δεν φτιάχνετε αυτοκίνητα, ξέρετε, είναι πολύ δύσκολο να φτιάξετε αυτοκίνητα ή να βάλετε πυραύλους σε τροχιά. Οπότε, ξέρετε, το πραγματικό ερώτημα είναι, πώς έγινε τόσο παράλογα υπεράριθμο το προσωπικό; Αυτό είναι τρελό», τόνισε.

Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη του Ίλον Μασκ:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ