ΚΟΣΜΟΣ

Στέψη βασιλιά Καρόλου: Ατελείωτο πάρτι στους δρόμους του Λονδίνου - Μουσική και άφθονο ποτό

Στέψη βασιλιά Καρόλου: Ατελείωτο πάρτι στους δρόμους του Λονδίνου - Μουσική και άφθονο ποτό
AP/Andreea Alexandru

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι εορτασμοί της στέψης του βασιλιά Καρόλου, και την επόμενη της τελετής, καθώς χιλιάδες Βρετανοί έχουν «ξεχυθεί» σε δρόμους, πάρκα και μαγαζιά του Λονδίνου, προκειμένου να συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή του ιστορικού αυτού γεγονότος.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής 7/5, το Λονδίνο έχει πλημμυρίσει με πλήθος κόσμου, που συνεχίζει να γιορτάζει τη στέψη του νέου μονάρχη, λίγες ώρες πριν την μεγάλη συναυλία της στέψης, μπροστά από το κάστρο Ουίνδσορ.

Αναλυτικότερα, σε τρεις χιλιάδες δρόμους, πραγματοποιούνται πάρτι και πλουσιοπάροχα μεσημεριανά γεύματα

Παράλληλα, μέλη της Βασιλικής Οικογένειας, όπως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, έδωσαν το παρόν σε κοινοτικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Απόψε η πολυαναμενόμενη συναυλία μπροστά από το Ουίνδσορ

Μπορεί η τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου Γ' να έγινε το Σάββατο 6/5, ωστόσο οι εορτασμοί συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, και σήμερα αναμένεται η συναυλία στέψης μπροστά από το κάστρο του Ουίνδσορ.

Μέλη της Βασιλικής Οικογένειας θα παρευρεθούν σε κοινοτικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας πριν δουν μεταξύ άλλων τον Λάιονελ Ρίτσι, την Κέιτι Πέρι και τους Take That στις 8 το βράδυ ώρα Αγγλίας παρουσία 20.000 θεατών.

Στο πλαίσιο της συναυλίας θα φωτιστούν μνημεία ορόσημα σε όλη την χώρα, σε δέκα εμβληματικές τοποθεσίες, όπως το Σέφιλντ, το Κάρντιφ, το Εδιμβούργο, το Νιούκαστλ και τη Κορνουάλη και το Μπέλφαστ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ