ΚΟΣΜΟΣ

Μπ. Σάντερς: Και τώρα η μάχη κατά του Τραμπ

Μπ. Σάντερς: Και τώρα η μάχη κατά του Τραμπ

Σε συστράτευση για να αποτρέψουν μια πιθανή εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε τους υποστηρικτές του ο Μπέρνι Σάντερς, που ηττήθηκε από την Χίλαρι Κλίντον στην κούρσα για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

Αν και απέφυγε να δώσει την πλήρη στήριξή του στην Κλίντον ο Σάντερς κάλεσε τους οπαδούς του να δουν πέρα από την απονομή του χρίσματος.

Μετά από 14 μήνες προεκλογικής εκστρατείας ο Σάντερς είπε πως συνεχίζει την «πολιτική του επανάσταση» και πρόσθεσε: "Το κύριο πολιτικό καθήκον που έχουμε τους ερχόμενους πέντε μήνες είναι να διασφαλίσουμε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα ηττηθεί και θα ηττηθεί βαριά. Και προσωπικά σκοπεύω να ξεκινήσω να παίζω τον ρόλο μου σε αυτή τη διαδικασία πολύ σύντομα".

Ο γερουσιαστής του Βερμόντ ευχαρίστησε επίσης τους υποστηρικτές του και τους εθελοντές, προτείνοντας άλλους τρόπους με τους οποίους μπορούν να συνεχίσουν να πιέζουν για θέματα που τους προσέλκυσαν στην προεκλογική εκστρατεία του.

"Οι ημέρες των εκλογών έρχονται και παρέρχονται αλλά οι πολιτικές και κοινωνικές επαναστάσεις που επιχειρούν να αλλάξουν την κοινωνία μας δεν τελειώνουν ποτέ", είπε και υπογράμμισε: "Έχουμε ξεκινήσει τη μακρά και δύσκολη διαδικασία να αλλάξουμε την Αμερική, μια μάχη που θα συνεχιστεί αύριο, την ερχόμενη εβδομάδα, τον ερχόμενο χρόνο και στο μέλλον".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ