ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ στις ΗΠΑ: 18χρονος βρέθηκε απανθρακωμένος στην έρημο της Αριζόνα

Θρίλερ στις ΗΠΑ: 18χρονος βρέθηκε απανθρακωμένος στην έρημο της Αριζόνα
Unsplash

Απανθρακωμένο βρέθηκε το πτώμα ενός 18χρονου στην Αριζόνα των ΗΠΑ, ο οποίος είχε πάει για ταξίδι στην περιοχή προκειμένου να γιορτάσει την αποφοίτησή του από το λύκειο.

Σύμφωνα με το δίκτυο KNXV, βρέθηκε νεκρός σε μία στοίβα από αποκαΐδια κλαδιών στην έρημο, με τις αρχές να εικάζουν πως ο θάνατός του προέρχεται από κακόβουλη ενέργεια, ωστόσο φως στην αιτία θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία.

«Βρέθηκε στον σωρό να καίγεται», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Sgt. Χοακίν Ενρίκεζ.

«Είχε επισκεφθεί έναν φίλο του. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί εάν ήταν όντως οικογενειακός φίλος, στενός φίλος ή κάτι άλλο. Ήταν κάποιος που γνώρισε εκεί; Δεν γνωρίζουμε».

Η σορός του Πάρκερ Λιγκ, ανακαλύφθηκε στις 12 Ιουνίου στο απομακρυσμένο φαράγγι Bulldog, που βρίσκεται στον Εθνικό Δρυμό Tonto, την ημέρα που υποτίθεται ότι θα επέστρεφε στο σπίτι του από το ταξίδι του στην πόλη Tempe.

Ο αδελφός του είπε στο KNXV ότι πιστεύει ότι μπορεί να στοχοποιήθηκε λόγω του ακριβού ρολογιού του, με την οικογένειά του να επισημαίνει ότι βρήκε δύο ασυνήθιστες συναλλαγές στον τραπεζικό του λογαριασμό.

«Βασικά ανακαλύψαμε ότι κάποιος χρησιμοποιούσε τη χρεωστική του κάρτα για να πάρει φαγητό και προσπάθησε να πληρώσει τον λογαριασμό ρεύματος του με αυτήν», είπε ο αδερφός του, Χάντερ.

«Μου τηλεφώνησε ο πατέρας μου και μου είπε να γυρίσω σπίτι. Τον ρώτησα «γιατί» τρεις φορές και την τρίτη φορά που προσπάθησε να μου εξηγήσει, κατέρρευσε», πρόσθεσε.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Maricopa ανακοίνωσε ότι δεν έχουν γίνει συλλήψεις και ότι έχουν αυξηθεί οι περιπολίες στην περιοχή.

«Έχουμε να κάνουμε με μια απομακρυσμένη περιοχή που είναι προσβάσιμη μόνο από οχήματα 4 επί 4», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στο πρακτορείο, σημειώνοντας πως οι αρχές εργάζονται πυρετωδώς για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

«Ερευνούμε πολλά διαφορετικά στοιχεία. Αλλά το να πούμε ότι γνωρίζουμε ποιος το έκανε, θα ήταν πρόωρο», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ