ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση καρχαρία σε ψαρά στη Φλόριντα: Τον άρπαξε και τον βύθισε στο νερό

Επίθεση καρχαρία σε ψαρά στη Φλόριντα: Τον άρπαξε και τον βύθισε στο νερό
Screen grab

Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του νεαρός που ενώ ψάρευε με τη βάρκα του στη θάλασσα στο Everglades της Φλόριντα, δέχθηκε επίθεση από καρχαρία.

Ο νεαρός Νικ παράβλεψε τις προειδοποήσεις του φίλου του πως όσοι ψαρεύουν στα θολά νερά του Everglades πρέπει να κρατούν τα χέρια τους έξω από το νερό. Έτσι όταν έκανε να πλύνει τα χέρια του ο καρχαρίας αστραπιαία τον άρπαξε και τον έσυρε από την βάρκα κατευθείαν στο νερό.

Ενώ ο άνδρας ουρλιάζει, όπως φαίνεται στο βίντεο ο καρχαρίας τον απελευθερώνει και ο άνδρας προσπαθεί να πιάσει τη βάρκα με το τραυματισμένο χέρι του.

«Πιάστε τον! Πιάστε τον! Πιάστε τον!» ουρλιάζει ο φίλος του Μάικλ Ρούσο, πανικόβλητος ενώ ένα άλλο άτομο στο πλοίο φωνάζει, «Θεέ μου».

Τελικά με τη βοήθεια ανθρώπων που έσπευσαν να τον σώσουν ο τραυματισμένος άνδρας επέστρεψε στη βάρκα του.

Ο φίλος του που κατέγραψε με την κάμερα την επίθεση, είπε ότι η ομάδα επέστρεψε γρήγορα στην αποβάθρα και φύλακες του πάρκου βοήθησαν τον τραυματισμένο άνδρα.

Η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου ανέφερε ότι ο άνδρας μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο Ιατρικό Κέντρο Τζάκσον Σάουθ από το προσωπικό της Πυροσβεστικής Διάσωσης του Μαϊάμι-Ντέιντ, σύμφωνα με το Local 10 News.

Το μέγεθος των τραυμάτων του άνδρα είναι ασαφές.

Ο φίλος του ανήρτησε το βίντεο προκειμένου να ενημερώσει για την επικινδυνότητα στο σημείο.

https://www.instagram.com/reel/Ct6ryQEsf1E/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΗΜΟΦΙΛΗ