ΚΟΣΜΟΣ

Ασυνήθιστη αγγελία στη Νέα Υόρκη: Ιδιοκτήτης νοικιάζει το διαμέρισμά του μόνο σε vegan

Ασυνήθιστη αγγελία στη Νέα Υόρκη: Ιδιοκτήτης νοικιάζει το διαμέρισμά του μόνο σε vegan
Unsplash

Μία αρκετά περίεργη αγγελία διαμερίσματος κάνει το γύρο του διαδικτύου, καθώς ένας ιδιοκτήτης διαμερίσματος ανέφερε πως θα ενοικιάσει μόνο σε κάποιον που είναι vegan.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τη Daily Mail, η ιδιοκτήτρια ζητά να σεβαστούν τον κανόνα που απαγορεύει το μαγείρεμα κρέατος και ψαριού στο κτίριο.

Η μεσίτρια Andrea Kelly εξήγησε σε έναν πιθανό ενοικιαστή το σκεπτικό πίσω από την ασυνήθιστη ρήτρα.

«Το διαμέρισμα δεν είναι μόνο για χορτοφάγους, απλώς ο ιδιοκτήτης μένει στο κτίριο και δεν θέλει η μυρωδιά του μαγειρεμένου κρέατος να αναδύεται στον επάνω όροφο» δήλωσε.

Μετά τις αντιδράσεις υποψήφιων ενοικιαστών η καταχώριση αφαιρέθηκε από τον ιστότοπο και στη συνέχεια αναδημοσιεύτηκε χωρίς καμία αναφορά στον κανόνα μαγειρικής.

Ωστόσο, ο πρώην σύζυγος της ιδιοκτήτριας, ο οποίος είναι επίσης vegan έχει επιμείνει ότι η ρήτρα «δεν αποτελεί διάκριση» και αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχουν νοικιάσει ποτέ τα διαμερίσματα σε κρεατοφάγους.

Ένα ζευγάρι που εκδήλωσε ενδιαφέρον για το διαμέρισμα δήλωσε πως μπορούν να συμβιβαστούν καθώς παραγγέλνουν σχεδόν κάθε ημέρα απ’ έξω, ωστόσο το γεγονός πως υπάρχει κάποιος που θα παρακολουθεί τι μαγειρεύουν, τους αγχώνει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ