ΚΟΣΜΟΣ

Steve Harwell: Πέθανε ο πρώην τραγουδιστής των Smash Mouth

Steve Harwell: Πέθανε ο πρώην τραγουδιστής των Smash Mouth
AP Photo/Matt Sayles, File

Ο πρώην τραγουδιστής των Smash Mouth, Steve Harwell, πέθανε τη Δευτέρα (4/9) στο σπίτι του στο Άινταχo, σε ηλικία 56 ετών. O θάνατός του επιβεβαιώθηκε από εκπρόσωπο του τραγουδιστή στο CBS News.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής έδινε πρόσφατα μάχη με ηπατική ανεπάρκεια και νοσηλευόταν σε νοσηλευτικό ίδρυμα.


Τι έλεγε στο CNNi ο μάνατζερ του συγκροτήματος

Νωρίτερα, ο μάνατζερ του ροκ συγκροτήματος σε δηλώσεις του ανέφερε πως ο 56χρονος τραγουδιστής λάμβανε φροντίδα στο σπίτι του.

«Αν και ο Steve είναι ακόμα εδώ μαζί μας, δυστυχώς θα είναι μόνο για λίγο», είπε σε δήλωση του στο CNNi ο Robert Hayes, σημειώνοντας ότι η αρραβωνιαστικιά του Harwell είναι επίσης στο πλευρό του.

Παρ' όλα αυτά δεν δόθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες για την κατάσταση του.

«Ελπίζουμε ότι οι άνθρωποι θα σεβαστούν την ιδιωτικότητα του Steve και της οικογένειάς του κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής», είπε ο Hayes.

Ο Steve Harwell, υπήρξε μέλος και τραγουδιστής των Smash Mouth, γνωστών για τα κορυφαία τραγούδια «All Star» και «I'm a Believer», που κυριάρχησαν στα charts.

«Η εμβληματική φωνή του Steve είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φωνές της γενιάς του. Ο Steve αγαπούσε τους θαυμαστές και του άρεσε να παίζει», είπε ο Hayes.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, το συγκρότημα προτάθηκε για Grammy Καλύτερης Pop Ερμηνείας, λόγω ενός ντουέτου του κομματιού All Star, που χρησιμοποιήθηκε αργότερα από την ταινία κινουμένων σχεδίων Shrek το 2001.

Από τότε που ο Harwell αποχώρησε από το συγκρότημα το 2021, το γκρουπ συνέχισε να υφίσταται με νέο τραγουδιστή τον Zach Goode.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ