ΚΟΣΜΟΣ

Matthew Perry:Το μυστήριο συνεχίζεται - Τι έδειξαν οι πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις

Matthew Perry:Το μυστήριο συνεχίζεται - Τι έδειξαν οι πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις
O Μάθιου Πέρι (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες θανάτου του ηθοποιού Matthew Perry καθώς οι πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις αποκλείουν αιτίες χωρίς να ρίχνουν περισσότερο φως. 

Σύμφωνα με το TMZ.com o θάνατος του ηθοποιού από τα Φιλαράκια δεν ήταν αποτέλεσμα υπερβολικής δόσης φαιντανύλης ή μεθαμφεταμίνης.

Πηγές της αστυνομίας λένε στο TMZ ότι οι ερευνητές έκαναν ένα λιγότερο λεπτομερές τεστ στον Perry, το οποίο αποκάλυψε ότι δεν είχε φαιντανύλη ή μεθαμφεταμίνη στον οργανισμό του. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί, ότι εξακολουθούν να διεξάγονται πιο εμπεριστατωμένα τεστ στο πλαίσιο της τοξικολογίας για να αναλυθεί αν υπάρχουν άλλα παράνομα ναρκωτικά στο αίμα του - και αν τα επίπεδα οποιωνδήποτε συνταγογραφούμενων φαρμάκων ήταν σε επιβλαβείς δόσεις.

Αυτά τα αποτελέσματα θα χρειαστούν πιθανότατα τέσσερις έως έξι μήνες για να επιστραφούν, και μόλις συγκεντρωθούν όλα αυτά τα δεδομένα, ο ιατροδικαστής θα καθορίσει την αιτία και τον τρόπο θανάτου.

Τα συνταγογραφούμενα φάρμακα που βρέθηκαν στο σπίτι του ηθοποιού ήταν όλα συνταγογραφημένα στον ηθοποιό για τις διάφορες παθήσεις του και αποθηκευμένα σε κατάλληλα μπουκάλια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ