ΚΟΣΜΟΣ

Σεξουαλικό σκάνδαλο με υπαλλήλους στη μεγαλύτερη φυλακή του Βελγίου - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Σεξουαλικό σκάνδαλο με υπαλλήλους στη μεγαλύτερη φυλακή του Βελγίου - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις
Φυλακή (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) AP Photo/David Goldman, File

Σοκ έχουν προκαλέσει στην κοινωνία του Βελγίου οι αποκαλύψεις για σεξουαλικό σκάνδαλο στη φυλακή Lantin, τη μεγαλύτερη  της χώρας.

Σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, στο σκάνδαλο εμπλέκονται σωφρονιστικοί υπάλληλοι, άντρες και γυναίκες οι οποίοι συμμετείχαν σε ομαδικές συνευρέσεις εντός και εκτός της φυλακής. Επίσης, η ιστοσελίδα sudinfo, αναφέρει ότι στα ονόματα όσων σχετίζονται με την υπόθεση υπάρχει και αυτό μίας δημοτικής συμβούλου 30 ετών.

Ειδικότερα γίνεται λόγος για συνολικά δέκα υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων τριών γυναικών, οι οποίοι, όταν κανόνιζαν συναντήσεις εκτός του σωφρονιστικού ιδρύματος, επέλεγαν το σπίτι ενός εκ των συμμετεχόντων, με το επιχείρημα ότι είχε μεγάλο τζακούζι.

Σύμφωνα με το Sudinfo, το προσωπικό της φυλακής συναντιόταν τακτικά μετά τη δουλειά για να κάνουν ομαδικό σεξ. Ένα τζακούζι που ανήκε σε έναν υπάλληλο, ο οποίος αναφερόταν μόνο ως «P», ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπημένο σημείο για τις συνεδρίες, οι οποίες φέρεται να περιλάμβαναν την τυχαία κλήρωση χρωματιστών βραχιολιών για να καθοριστεί ποιος θα έκανε σεξ με ποιον.

Προφανώς, όμως, το προσωπικό συχνά δεν μπορούσε να αντισταθεί στο σεξ και κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας. Ένας ανώτερος υπάλληλος φέρεται να είχε δανείσει τακτικά το γραφείο του σε μια «νυμφομανή», μια γυναίκα γνωστή μόνο ως «S», ώστε να μπορεί να κάνει σεξ με άλλους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Ο αδελφός της ήταν κρατούμενος

Μάλιστα αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο αδελφός της «S» ήταν επίσης τρόφιμος της φυλακής.

«Αυτό προκάλεσε αντιπαράθεση μεταξύ του προσωπικού, επειδή δεν καταλαβαίναμε, εκείνη τη στιγμή, πώς αυτή η κοπέλα είχε προσληφθεί στη Λαντίν, ενώ ο αδελφός της ήταν έγκλειστος, την ίδια στιγμή, για τη δολοφονία ενός ομοφυλόφιλου», είπε.

Ο αδελφός της «S» μεταφέρθηκε σε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα. Η ίδια η «S» τοποθετήθηκε στην πτέρυγα γυναικών της φυλακής για να «περιορίσει τις σεξουαλικές της ορμές».

Αντίθετα, στον «P», ιδιοκτήτη του τζακούζι, φέρεται να έχει απαγορευτεί η είσοδος στη γυναικεία πτέρυγα αφού ανακαλύφθηκε ότι έκανε σεξ με μια γυναίκα κρατούμενη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται εσωτερική έρευνα για την υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ