ΚΟΣΜΟΣ

Qatargate: Xρήματα, ναρκωτικά και έργα τέχνης βρέθηκαν στο σπίτι του γιου της Μαρί Αρένα

Qatargate: Xρήματα, ναρκωτικά και έργα τέχνης βρέθηκαν στο σπίτι του γιου της Μαρί Αρένα
Η ευρωβουλευτής Μαρί Αρένα ΑΠΕ - ΜΠΕ / EPA / OLIVIER HOSLET

Χρήματα, χρηματοκιβώτια και ρητίνη κάνναβης βρέθηκαν μεταξύ άλλων, στο σπίτι του γιου της ευρωβουλευτή, Μαρί Αρένα, στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση του Qatargate .

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sudinfo, οι Αρχές είχαν εντοπίσει 280.000 ευρώ στην έρευνα που έγινε το καλοκαίρι στην οικεία του Ουγκό Λεμέρ, ωστόσο τώρα έγινε γνωστό ότι χρήματα βρέθηκαν σκορπισμένα σε όλο το σπίτι. Σημειώνεται ότι, ακόμα παραμένει άγνωστο από πού προήλθαν τα χρήματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεσμίδες ήταν στην τραπεζαρία, σε μεγάλους καφέ φακέλους και επάνω είχαν αριθμούς με μαρκαδόρο, ενώ άλλες εντοπίστηκαν ακόμη και στο μπαλκόνι του σπιτιού που γειτνιάζει με αυτό της Μαρί Αρένα. Στη βεράντα τα χρήματα ήταν σε διαφανή πλαστικά κουτιά.

Πηγή: sudinfo

Επίσης βρέθηκαν τέσσερα gps, έργα τέχνης με πιστοποιητικά γνησιότητας, usb, σκληροί δίσκοι, ρητίνη κάνναβης, τρία χρηματοκιβώτια το ένα πάνω στο άλλο εκ των οποίων το ένα ανοιχτό.

Σημειώνεται μάλιστα ότι, λόγω της απουσίας του γιου της, ήταν η ίδια η Μαρί Αρένα που είχε υπογράψει μετά την απογραφή των κατασχεθέντων.

Επιπλέον, το όνομα του Ούγκο Λεμέρ, του γιου της Μαρί Αρένα, εμφανίζεται συχνά στο αρχείο Qatargate, ενώ το επίμαχο διαμέρισμα που έγινε η έρευνα και εντοπίστηκαν όλα αυτά, στις Βρυξέλλες, είναι δίπλα στο διαμέρισμα της μητέρας του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ