ΚΟΣΜΟΣ

Τραγικός θάνατος για το ιδρυτικό μέλος των Dixie Chicks, Laura Lynch

Τραγικός θάνατος για το ιδρυτικό μέλος των Dixie Chicks, Laura Lynch
H Lynch ξεκίνησε ως μπασίτρια πριν γίνει η βασική τραγουδίστρια των Dixie Chicks (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) Pixabay

Τη ζωή της σε τροχαίο έχασε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος κάντρι Dixie Chicks η Laura Lynch γνωστό πλέον ως Chicks.

Η Lynch σύμφωνα με την αστυνομία του Τέξας βρήκε τραγικό θάνατο σε ηλικία 65 ετών όταν συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα το οποίο έπεσε πάνω της στην προσπάθειά του να κάνει προσπέραση.

Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος ενώ ο οδηγός του άλλου οχήματος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με τραύματα που δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή του.

Ο ξάδελφος της μουσικού, Mick Lynch, μας λέει ότι η Laura πέθανε την Παρασκευή (22/12) έξω από το Ελ Πάσο λίγο μετά τη δύση του ηλίου, ενώ οδηγούσε από εκεί προς το κοντινό Dell City - το οποίο είναι περίπου μιάμιση ώρα μακριά με κατεύθυνση ανατολικά.

Η Lynch συνίδρυσε το διάσημο μουσικό συγκρότημα -- γνωστό πλέον μόνο ως The Chicks - μαζί με τις Robin Lynn Macy, Martie Erwin και Emily Erwin το 1989 - αρχικά ως μπασίστας και αναλαμβάνοντας τελικά το ρόλο της τραγουδίστριας του συγκροτήματος.

Έφυγε από το συγκρότημα το '95 και την αντικατέστησε η Natalie Maines.

Οι λόγοι σύμφωνα με πληροφορίες ήταν οικογενειακοί και προσωπικοί. Σε κάθε περίπτωση, σε συνεντεύξεις από τότε δεν εξέφρασε καμία λύπη για την απόφασή της - παρότι το συγκρότημα τα επόμενα χρόνια απογειώθηκε - και συνέχισε να ζει μια σχετικά ιδιωτική ζωή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ