ΚΟΣΜΟΣ

Μεξικό: Νύφη δεν πρόλαβε να πάει στην εκκλησία γιατί κατέληξε με ... χειροπέδες

Μεξικό: Νύφη δεν πρόλαβε να πάει στην εκκλησία γιατί κατέληξε με ... χειροπέδες
Νύφη (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) ΠΗΓΗ: UNSPLASH

Μια νύφη συνελήφθη για υποτιθέμενο εκβιασμό την ημέρα του γάμου της στο Μεξικό και φωτογραφήθηκε με χειροπέδες μέσα στο μεγάλο λευκό φόρεμά της περιτριγυρισμένη από την αστυνομία.

Η γυναίκα, που αναγνωρίστηκε μόνο ως Νάνσι Ν. από τους εισαγγελείς της πολιτείας, δεν πρόλαβε καν να μπει στην εκκλησία καθώς οι αστυνομικοί έστησαν ενέδρα στην τελετή.

Συνελήφθη καθώς βγήκε από το όχημά της για να εισέλθει στην εκκλησία στη Βίλα Γκερέρο, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο μέλλων σύζυγός της, που ονομάζεται Κλεμέντε Ν. - το παρατσούκλι του οποίου είναι Ελ Ρατόν, δηλαδή αρουραίος - καταζητείται με τις ίδιες κατηγορίες, αλλά κατάφερε να διαφύγει.

Το ζευγάρι - και άλλοι - κατηγορούνται για εκβιασμό εμπόρων κοτόπουλων στην Τολούκα κοντά στην Πόλη του Μεξικού, ενώ είναι και είναι ύποπτοι για την απαγωγή τεσσάρων εργαζομένων από ένα κατάστημα πουλερικών.

Το γραφείο του εισαγγελέα ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες των υπόπτων που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης τον Δεκέμβριο - συμπεριλαμβανομένης της νύφης με το νυφικό της και με χειροπέδες, πλαισιωμένη από αστυνομικούς.

Η ομάδα φέρεται να έχει δεσμούς με το καρτέλ ναρκωτικών La Familia Michoacana, ανέφεραν οι αρχές.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ