ΚΟΣΜΟΣ

Μεξικό: Σκότωσαν τη θεία του Πισάρο της ΑΕΚ και τραυμάτισαν τη μητέρα του

Μεξικό: Σκότωσαν τη θεία του Πισάρο της ΑΕΚ και τραυμάτισαν τη μητέρα του
AP

Θύματα ληστείας έπεσαν η θεία και η μητέρα του διεθνούς ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Ροδόλφο Πισάρο, με αποτέλεσμα η πρώτη να χάσει τη ζωή της και η δεύτερη να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Μεξικό σοβαρά τραυματισμένη.

Το άγριο περιστατικό που είχε καθώς φαίνεται κίνητρο τη ληστεία – χωρίς να αποκλείεται και η απαγωγή- εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην πόλη Μαδέρο της πολιτείας Ταμαουλίπας.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα οι ληστές μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας του Μεξικανού διεθνή της ΑΕΚ Ροδόλφο Πισάρο, σκότωσαν τη θεία του και τραυμάτισαν τη μητέρα του, η οποία νοσηλεύεται.

Όπως έγινε γνωστό η θεία του Πισάρο πυροβολήθηκε και ήταν τυλιγμένη σε κουβέρτες.

Σε ότι αφορά τη μητέρα του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ είναι τραυματισμένη σε σταθερή κατάσταση, όπως κι ένας άντρας που η ταυτότητά του δεν έχει γίνει γνωστή.

Η αστυνομία ενημερώθηκε από την οικιακή βοηθό, η οποία εντόπισε τα θύματα μερικές ώρες μετά τη ληστεία.

Όπως αναφέρει η μεξικανική ιστοσελίδα Heraldo «η επίθεση έγινε από αγνώστους το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη Μαδέρο της πολιτείας Ταμαουλίπας και η Εισαγγελία έχει ανοίξει φάκελο ξεκινώντας έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη των δραστών».

Από την πλευρά το ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας της πολιτείας Ταμαουλίπας επιβεβαίωσε την είδηση, τονίζοντας πως τα θύματα ήταν δεμένα χειροπόδαρα με «ορατά σημάδια ξυλοδαρμού».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ