ΚΟΣΜΟΣ

Ντάνι Άλβες: Νέο όχι από το δικαστήριο στην αποφυλάκιση του – Το επιχείρημα της δικαιοσύνης

Ντάνι Άλβες: Νέο όχι από το δικαστήριο στην αποφυλάκιση του – Το επιχείρημα της δικαιοσύνης
Ο Ντάνι Άλβες AP Photo/Andre Penner

Ακόμη ένα όχι, το τέταρτο στη σειρά εισέπραξε ο πρώην ποδοσφαιριστής Ντάνι Άλβες στο αίτημα προσωρινής αποφυλάκισης που είχε υποβάλλει, στην Ισπανική δικαιοσύνη.

Ο 40χρονος Βραζιλιάνος που καταδικάστηκε πριν από περίπου έναν μήνα σε 4,5 χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό μιας 23χρονης κοπέλας μέσα σε μπαρ στην Βαρκελώνη, τον Δεκέμβριο του 2022, οδηγήθηκε και πάλι στην φυλακή που κρατείται.

Όπως αναφέρει ο Ισπανικός τύπος, είναι η τέταρτη φορά που η υπεράσπιση του Βραζιλιάνου σταρ προσέφυγε ζητώντας αυτού του είδους το μέτρο, το οποίο προηγουμένως είχε απορριφθεί από το φόβο ότι ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα, της Γιουβέντους και της Παρί Σεν Ζερμέν έχει τις οικονομικές δυνατότητες για να διαφύγει στη Βραζιλία ή σε άλλη χώρα.

Και σήμερα η δικαιοσύνη επικαλέστηκε τον ίδιο λόγο με αποτέλεσμα ο Άλβες να παραμείνει στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος Βραζιλιάνος καταδικάστηκε στις 22 Φεβρουαρίου από το δικαστήριο σε 4.5 χρόνια φυλάκιση, καθώς και να πληρώσει 150.000 ευρώ στο θύμα του, για το βιασμό μιας νεαρής γυναίκας τον Δεκέμβριο του 2022 σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης.

Το δικαστήριο επέβαλε επίσης πενταετή εποπτευόμενη αποφυλάκιση στον πρώην διεθνή Βραζιλιάνο μετά την αποφυλάκισή του και απαγόρευση προσέγγισης του θύματός του για εννιάμισι χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ