ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το ρομπότ, ο Dennis, μας δείχνει το δρόμο προς το μέλλον της ενέργειας!

Το ρομπότ, ο Dennis, μας δείχνει το δρόμο προς το μέλλον της ενέργειας!

Το ρομποτάκι που είχε χαθεί και το ψάχνανε, ο Dennis, βρέθηκε, η παράξενη εξαφάνισή του είχε αίσιο τέλος και το αγαπητό ρομποτάκι επέστρεψε στο φίλο του. Όμως, πλέον έχουν... γνώση οι φύλακες!

Διότι αυτό το ρομποτάκι εξαφανίστηκε διδάσκοντάς μας όλα όσα δεν υποψιαζόμασταν μέχρι χθες για την ενέργεια. Συμμετέχει, τελικά, ο Dennis στην πιο εντυπωσιακή διαφημιστική ταινία που είδαμε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα; Ναι, με σιγουριά μπορούμε να πούμε πως μας έδειξε τον δρόμο προς το μέλλον της ελληνικής διαφήμισης!

Ο Dennis φάνηκε πως δεν είναι ένα απλό ρομπότ, αφού έχει όλα τα αξιαγάπητα χαρακτηριστικά ενός μικρού παιδιού. Είναι πιστός για αυτό και θα διανύσει όλη την πόλη μέχρι να ξαναβρεί την οικογένειά του, είναι έξυπνος, είναι σύγχρονος, είναι οικείος, είναι ανθρώπινος.

Ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά, ωστόσο, μοιράζεται και η Protergia, ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα. Η φροντίδα και η οικειότητα που πρέπει να εισπράττεις όταν μπαίνεις σε κάθε σπίτι, όσον αφορά σε ένα τόσο βασικό αγαθό όσο η ενέργεια και από την άλλη ο εξελιγμένος τρόπος που προσφέρει το προϊόν της και οι νέες δυνατότητες που μας δίνει, ανοίγουν έναν καινούργιο δρόμο.

Άλλωστε, η Protergia ήδη διαθέτει ένα σημαντικό ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας άνω των 1.200 MW, που ξεπερνά το 10% της συνολικής παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας, με ιδιωτικές επενδύσεις σε εργοστάσια υψηλής τεχνολογίας.

Έχοντας ως βασική αρχή πως το μέλλον της ενέργειας ισοδυναμεί με μία αγορά που θα εξελίσσεται διαρκώς, που θα προσφέρει καινοτόμες, έξυπνες λύσεις για την καθημερινότητά μας τόσο στο οικιακό όσο και στο επαγγελματικό περιβάλλον, αλλά και τη δυνατότητα για τον καταναλωτή να μπορεί να επιλέγει τη δική του ενέργεια, ακολουθεί τους ρυθμούς της εξέλιξης και τις ταχύτητες της τεχνολογικής ανάπτυξης, μας δείχνει πώς να αξιοποιήσουμε καθημερινά αυτό το «θαύμα» που λέγεται ενέργεια.

Έτσι, είμαστε πλέον έτοιμοι να βαδίσουμε στο δρόμο προς το μέλλον της ενέργειας!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ