ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ένα νέο πρότυπο Public στο The Mall Athens

Ένα νέο πρότυπο Public στο The Mall Athens

Σε ριζική ανανέωση του καταστήματος της στο The Mall Athens προχώρησε η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Public, η οποία επιδιώκει να προσφέρει μία βελτιωμένη εμπειρία και περισσότερες επιλογές στον καταναλωτή.

Όπως σημείωσαν τα στελέχη της αλυσίδας κατά τη διάρκεια της σχετικής παρουσίασης στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, στο ανανεωμένο κατάστημα στο The Mall Athens έχει δοθεί έμφαση στη λειτουργικότητα και στην εργονομία, αξιοποιώντας τις σύγχρονες παγκόσμιες τάσεις στον τομέα του λιανεμπορίου. Συγκεκριμένα, υπάρχει νέα διαρρύθμιση, καινούρια έπιπλά αλλά και ειδικός φωτισμός ώστε να αναδεικνύονται τα χαρακτηριστικά και ο σχεδιασμός των προϊόντων αλλά και να μπορεί ο επισκέπτης να εντοπίζει εύκολα εκείνα που τον ενδιαφέρουν.

STATIONARY1

Επιπλέον, ειδικές σημάνσεις με επεξηγηματικές πληροφορίες, τού δίνουν κατεύθυνση ενισχύοντας την επιλογή του.

360 3

Το κατάστημα ακολουθεί μία νέα φιλοσοφία με τα Public να έχουν επιδιώξει να αξιοποιήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα το διαθέσιμο χώρο που υπάρχει.Στο νέο Public, οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν επιτόπου τις περισσότερες φορητές ψηφιακές συσκευές (smartphones, tablets, φορητοί και επιτραπέζιοι υπολογιστές), οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε νέα έπιπλά που κατασκευάστηκαν για να διευκολύνουν την πρόσβαση και τη χρήση των προϊόντων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΕΟ CONCEPT STORE THE MALL ATHENS

Επίσης, σημαντικές αλλαγές έχουν υπάρξει και όσον αφορά στην παρουσίαση των τηλεοράσεων, όπου η κατηγοριοποίηση έχει γίνει βάσει μεγέθους οθόνης, ενώ υπάρχει και ειδικό πρόγραμμα που βοηθά τους επισκέπτες να επιλέξουν την κατάλληλη τηλεόραση με βάση το χώρο που διαθέτουν. Ακόμη, έχει ενδυναμωθεί σημαντικά και η κατηγορία των φωτογραφικών μηχανών.

Ακόμη, στο συγκεκριμένο κατάστημα έχει επεκταθεί ο χώρος που αφορά τα προϊόντα γραφικής ύλης (stationery) και δώρων, ενώ ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί και στο παιδικό τμήμα όπου έχει χτιστεί ένα ολόκληρο κάστρο! Σημειωτέον πως το τμήμα της Lego έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με τη Lego Δανίας.

TOYS2

Το βιβλιοπωλείο του Public είναι από τα πιο δημοφιλή σημεία του καταστήματος, ενώ ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί και στο κομμάτι των DVD αλλά και του gaming.

ΒΙΒΛΙΟ 2

Από τα σημεία που ξεχωρίζουν πάντως είναι ο ειδικός χώρος που υπάρχει για τους λάτρεις του βινυλίου, καθώς πέραν των περισσότερων από 5.500 δίσκων, υπάρχει και ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για όσους θέλουν να αποκτήσουν το δικό τους πικάπ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ