ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέες επενδύσεις και δυναμική πορεία ανάπτυξης για την Swiss

Νέες επενδύσεις και δυναμική πορεία ανάπτυξης για την Swiss

Η SWISS αποτελεί την εθνική αεροπορική εταιρεία της Ελβετίας και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και 69 χρόνια. Με έναν στόλο που αποτελείται από 95 αεροσκάφη εξυπηρετεί 105 προορισμούς και έχει καταφέρει να διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις αγαπημένες εταιρείες των ταξιδιωτών σε ολόκληρο τον κόσμο, χάρη στις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρει στους επιβάτες της.

Καινοτομία με νέο, ανανεωμένο στόλο

Φέτος καινοτομεί, υιοθετώντας ένα νέο αναπτυξιακό πλάνο σύμφωνα με το οποίο μέχρι το 2018 θα διαθέτει τον νεότερο και πιο ανταγωνιστικό στόλο στην Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής εταιρία ανανεώνει το στόλο της, αποκτώντας 38 νέα αεροσκάφη τύπου C-Series για τις πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων αλλά και το Boeing 777-300ER για τις προγραμματισμένες διηπειρωτικές πτήσεις.

Διαμορφώνετε το ταξίδι ανάλογα με τις προτιμήσεις σας

Επιπλέον, η SWISS προχωρά σε μία νέα ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες των επιβατών, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν το ταξίδι σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Η εταιρεία προσφέρει τρεις διαφορετικές κατηγορίες ναύλων για την οικονομική θέση: Light, Classic και Flex αλλά και ένα ολοκληρωμένο πακέτο για τη διακεκριμένη θέση. Αναζητάτε άνεση; Η SWISS παρέχει βοηθητικές υπηρεσίες όπως επιπλέον χώρο για τα πόδια. Ακόμη, σας δίνεται η δυνατότητα για κράτηση με ή χωρίς αποσκευές και διευκολύνσεις σε αναβαθμίσεις, αλλαγές και ακυρώσεις εισιτηρίων.

Business Senator Lounge

Μια ακόμη παροχή της SWISS αποτελεί ο νέος πολυτελής ενδιάμεσος χώρος που έχει δημιουργηθεί στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης. Πρόκειται για έναν μοντέρνο εντυπωσιακό χώρο έκτασης 3.300 τ.μ. Στα First Class, Senator και Business Lounges θα βρείτε υπερπολυτελή δωμάτια υψηλής αισθητικής, άνετους χώρους ξεκούρασης, όμορφα μπαρ και gourmet εστιατόρια και μια μοναδική ταράτσα με θέα της Ελβετικές Άλπεις.

Νέα Υόρκη ή Ζυρίχη; Εύκολα και τα δυο!

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να ταξιδέψετε μέχρι την Αμερική, μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε τους παραπάνω χώρους. Τώρα, το ταξίδι σας γίνεται ακόμη πιο εύκολο, καθώς η SWISS προσφέρει πτήσεις στη Νέα Υόρκη με μόλις 463 € (τελική τιμή για εισιτήριο με επιστροφή μαζί με αποσκευή) ενώ για τη Ζυρίχη η τιμή ανέρχεται στα 97€ (τελική τιμή για εισιτήριο με επιστροφή και με μία χειραποσκευή).

Χαμηλούς ναύλους θα βρείτε για όποιον προορισμό και αν επιλέξετε φέτος το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, η SWISS και η θυγατρική της Edelweiss Air, προσφέρουν περισσότερες από 70 πτήσεις την εβδομάδα σε δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς. Διαλέξτε νησί και κλείστε εγκαίρως τα εισιτήρια σας στη σελίδα www.swiss.com/gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ