ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Costa Navarino: λιτή πολυτέλεια σε έναν τόπο σμιλεμένο από την ιστορία-ένας ακαταμάχητος συνδυασμός!

Costa Navarino: λιτή πολυτέλεια σε έναν τόπο σμιλεμένο από την ιστορία-ένας ακαταμάχητος συνδυασμός!

Έχετε κουραστεί από τους έντονους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής; Θέλετε να αποδράσετε σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον μακριά από τη φασαρία της πόλης; H Costa Navarino και τα εμβληματικά θέρετρα The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort Costa Navarino στη Μεσσηνία, αποτελούν έναν επίγειο παράδεισο που συνδυάζει πράσινο και γαλάζιο, εύφορες εκτάσεις, κυματιστούς λόφους και κρυστάλλινα νερά, αυθεντική πολυτέλεια και απλότητα!

Ανάμεσα στους κατάφυτους ελαιώνες και με θέα το μαγευτικό Ιόνιο, ιδανικά ενσωματωμένο στο φυσικό περιβάλλον, θα ανακαλύψετε το The Romanos Resort ένα κόσμημα αισθητικής και αρχιτεκτονικής, λίγες μόνο ώρες μακριά από την Αθήνα. Αφήστε το πνεύμα σας να παρασυρθεί στους γαλήνιους ρυθμούς του και την ηρεμία που αποπνέει ο χώρος να σας κατακλύσει, τραβώντας από επάνω σας όλη την κούραση μιας απαιτητικής καθημερινότητας.

Ταξίδι στα βάθη της ιστορίας και του πολιτισμού

Γνωρίστε την ιστορία και τον πολιτισμό της Μεσσηνίας μέσα από μικρές εξορμήσεις σε ιστορικά αξιοθέατα της περιοχής που θα σας μεταφέρουν 4.500 χρόνια πίσω, σε νεολιθικούς οικισμούς, μυκηναϊκά παλάτια, βυζαντινές εκκλησίες και μεσαιωνικά κάστρα. Ακολουθήστε τα βήματα των μεγάλων αρχαίων στοχαστών μέσα από έναν φιλοσοφικό περίπατο στη μεσσηνιακή εξοχή και αναζητήστε απαντήσεις στα καίρια, σύγχρονα ερωτήματα, μέσα από το πρίσμα της αρχαίας Ελληνικής φιλοσοφικής σκέψης: «πολιτική και φιλοσοφία», «εξουσία και διαφθορά»

Νους υγιής εν σώματι υγιεί

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Anazoe spa για μια περιποίηση βασισμένη στις αρχαίες συνταγές του Ιπποκράτη, προσαρμοσμένη στις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Απαλλαγείτε από κάθε σκέψη και δοκιμάστε όσο περισσότερες εξειδικευμένες θεραπείες μπορείτε – μία δεν είναι ποτέ αρκετή!

Και αν είστε λάτρεις της περιπέτειας και προτιμάτε πιο έντονες δραστηριότητες, επιλέξτε κάποιο από τα υπαίθρια αθλήματα που διοργανώνονται στο πλαίσιο του Navarino Outdoors. Επισκεφτείτε τη μαγευτική Βοιδοκοιλιά με το ποδήλατο ή ακολουθήστε μία από τις οργανωμένες πεζοπορίες στη φύση. Κάντε θαλάσσιο σκι στο βαθύ μπλε του Ιονίου, δοκιμάστε kite surf σε μία από τις κοντινές παραλίες ή αναρρίχηση στο αθλητικό κέντρο του Navarino Dune. Μήπως επιζητείτε κάτι ακόμη πιο συναρπαστικό που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη; Δεχτείτε την πρόκληση και δοκιμάστε τα όρια σας με ένα Go Kart στην πίστα του Navarino Speed Experience Park!

cnn 1

The Westin Resort Costa Navarino: ο ιδανικός προορισμός για οικογενειακές διακοπές.

Στο χώρο του The Westin Resort Costa Navarino θα βρείτε μια πληθώρα δραστηριοτήτων για τους μικρούς επισκέπτες: Θαλάσσιο πάρκο, νεροτσουλήθρες, κλειστό γήπεδο μπάσκετ, παιδική χαρά, μπόουλινγκ και βιντεοπαιχνίδια μετατρέπουν το χώρο σε έναν παράδεισο για τα παιδιά.

Η φιλοξενία τους γίνεται σε δυο πρωτοποριακά κέντρα το Cocoon για βρέφη και νήπια και το SandCastle για παιδιά από 4 έως 12 ετών. Εκεί, εξειδικευμένοι παιδαγωγοί τα απασχολούν δημιουργικά όσο εσείς παίρνετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, το σύντροφό σας, απολαμβάνοντας ένα καλό βιβλίο ή ένα ήσυχο γεύμα δίπλα στην πισίνα.

Η Costa Navarino προσφέρει πολυάριθμες γαστρονομικές προτάσεις, όπως το Flame Grill House, η «εναλλακτική» Taverna αλλά και το ολοκαίνουργιο εστιατόριο Perovino by Andrea Fusco, με ιταλική και μεσογειακή κουζίνα. Για το μεσημέρι δίπλα στο κύμα και κατά μήκος της the Dunes Beach το απόλυτο must γι’ αυτό το καλοκαίρι είναι το αγαπημένο Barbouni, με τον εξαιρετικό Χρύσανθο Καραμολέγο να επιμελείται την κάρτα του!

Κλείστε ιδανικά τη μέρα στη βεράντα του 1827 ή του Anax |Lounge. Ζητήστε από τους εξειδικευμένους mixologists ένα δροσιστικό signature cocktail και απολαύστε το ηλιοβασίλεμα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με minimal αισθητική και lounge μουσική.

Στην Costa Navarino, ο χρόνος θα σταματήσει, έστω και για λίγο. Χαρείτε τον ήλιο, τη θάλασσα, δοκιμάστε νέες δραστηριότητες, χαλαρώστε σε έναν από τους χώρους του και περάστε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το σίγουρο είναι πως θα επιστρέψετε ανανεωμένοι για τη νέα σεζόν!

cnn 2

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 27230 97000 ή επικοινωνήστε με email:

Reservations.navarino@westin.com και Reservations.navarino@luxurycollection.com.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ