ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ASETISVLAKEIEES.GR από την ΑΧΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

ASETISVLAKEIEES.GR από την ΑΧΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Επισκεφτήκαμε το «e-shop» που πουλάει «βλακείες» για... το καλό μας και σας το παρουσιάζουμε

Πριν από λίγες ημέρες ακούσαμε για ένα περιβόητο e-shop που πουλάει «βλακείες», το asetisvlakeies.gr, το οποίο έχει κάνει πολλούς συμπολίτες μας να γελάσουν με βλακείες που κάνουν οι ίδιοι καθημερινά. Η πρώτη μας σκέψη... «Ορίστε;». Η περιέργεια μας οδήγησε, φυσικά, στο να το επισκεφτούμε χωρίς καθυστέρηση και να ενημερωθούμε για το τι είναι στην πραγματικότητα και σας το παρουσιάζουμε...


Πόσες φορές δεν αφήνουμε το μάτι της κουζίνας ανοιχτό γιατί έχουμε το μυαλό μας στο αγαπημένο μας σήριαλ που παίζει στην τηλεόραση; Πόσες φορές δεν έχεις οδηγήσει χαράματα μετά από πολύωρη έξοδο και ουκ ολίγα ποτά; Πόσο συχνά αφήνεις το στρες να σε κυριεύει; «Αθώα» λάθη που κάνουμε όλοι στην καθημερινότητά μας, αλλά μπορεί να έχουν μεγάλο κόστος για την υγεία μας και την ασφάλειά μας!


Μέσα από το asetisvlakeies.gr ανακαλύψαμε γελώντας ποιες «βλακείες»«αγοράζουμε» σχεδόν κάθε μέρα, ανεξάρτητα από τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν στη ζωή μας. Μαζί με το Λευτέρη Ελευθερίου - γνωστό σε όλους μας για το μοναδικό κωμικό του χάρισμα – και μέσα από τα ξεκαρδιστικά «παθήματά» του θυμηθήκαμεπόσο συχνά βάζουμε σε κίνδυνο τον εαυτό μας και τους γύρω μας.

στρες

Με περίσσια δόση χιούμορ αλλά και ειρωνείας, όπου χρειάζεται, τα κείμενα ενημερώνουν για τα λάθη μας και τις συνέπειές τους και προτείνουν απρόσμενες λύσεις παρηγοριάς:


Οδηγείς υπό την επήρεια αλκοόλ: Ίσως είναι η μεγαλύτερη βλακεία που μπορείς να κάνεις υπό την επήρεια αλκοόλ, αν εξαιρέσουμε την ερωτική εξομολόγηση μετά από 15 σφηνάκια!

αλκοολ

Οι επισκέπτες του asetisvlakeies.gr, αφού ανακαλύψουν τις «βλακείες», μπορούν να διαδώσουν το μήνυμα πρόληψης και προστασίας, κάνοντας share το περιεχόμενο της ιστοσελίδα και «σώζοντας» με τον τρόπο αυτό τους φίλους τους από λάθη που κάνουν και εκείνοι. Όσοι σκεφτούν τους φίλους τους ανταμείβονται με μία σειρά μοναδικών δώρων προστασίας που θα δοθούν κατόπιν κλήρωσης.


Άξια συγχαρητηρίων η AXA Aσφαλιστική για την τολμηρή και ουσιαστική ενέργεια. Με εφόδια το χιούμορ και τη δημιουργικότητα η εταιρεία υλοποίησε αυτή την πρωτοφανή ενέργεια για τα ελληνικά – ίσως και τα διεθνή – δεδομένα. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευση της κοινωνίας σε θέματα πρόληψης κινδύνων που αφορούν στην υγεία, στις μετακινήσεις και στα ατυχήματα στο σπίτι. Το περιεχόμενο επιμελήθηκαν επιστημονικοί συνεργάτες από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, των Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών «Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς» και «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», καθώς και του Driving Academy διασφαλίζοντας την εγκυρότητά του.


Εσείς πιστεύετε ότι είστε πιο έξυπνοι; Μπείτε στο asetisvlakeies.gr και ...θα δούμε!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ