ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Άνετες, ασφαλείς και οικονομικές πτήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο με την SWISS International Air Lines!

Άνετες, ασφαλείς και οικονομικές πτήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο με την SWISS International Air Lines!

Η SWISS αποτελεί την εθνική αεροπορική εταιρεία της Ελβετίας η οποία δραστηριοποιείται ενεργά στη χώρα μας, καθώς εδώ και 69 χρόνια συνδέει την Ελλάδα με την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο, πραγματοποιώντας καθημερινές πτήσεις από και προς την Αθήνα, καθώς και εποχιακές πτήσεις από και προς τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο την Κέρκυρα, την Ζάκυνθο και αρκετά ακόμη ελληνικά νησιά.

Ο στόλος

Διαθέτει έναν πολυάριθμο στόλο που αποτελείται από 95 αεροσκάφη που ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο από τον βασικό της σταθμό, το αεροδρόμιο της Ζυρίχης, καθώς και από αεροδρόμιο της Γενεύης. Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά: Εξυπηρετεί 105 προορισμούς ενώ περισσότεροι από 16 εκατομμύρια επιβάτες την επιλέγουν κάθε χρόνο για να ταξιδέψουν με ασφάλεια και ταχύτητα στον προορισμό τους.

Από ό,τι φαίνεται, η SWISS έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού και να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις αγαπημένες εταιρίες των ταξιδιωτών στον κόσμο με πολλές διεθνείς διακρίσεις στο ενεργητικό της. Όχι άδικα, αν σκεφτεί κανείς τις παροχές που προσφέρει. Οι διευκολύνσεις σε αναβαθμίσεις, αλλαγές και ακυρώσεις εισιτηρίων καθώς και οι πολυτελείς χώροι αναμονής σε μεγάλα αεροδρόμια που μετατρέπουν κάθε ταξίδι σε μία νέα εμπειρία είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που παρέχει η SWISSσε όσους την επιλέγουν.

Ανταγωνιστικοί ναύλοι

Πιο συγκεκριμένα, η ελβετική εταιρεία προσφέρει οικονομικές πτήσεις και υιοθετεί μία νέα τιμολογιακή πολιτική για να διευκολύνει τους επιβάτες στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Έτσι,προσφέρει τρεις διαφορετικές κατηγορίες ναύλων για την οικονομική θέση: Light, Classic και Flex αλλά και ένα ολοκληρωμένο πακέτο για τη διακεκριμένη θέση, ώστε ο καθένας να προσαρμόζει το ταξίδι στις ανάγκες του. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα κράτησης με ή χωρίς αποσκευές, καθώς και την αγορά βοηθητικών υπηρεσιών, όπως για παράδειγμα την αγορά επιπλέον χώρου για τα πόδια.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η SWISS προσφέρει τους πιο ανταγωνιστικούς ναύλους, ώστε να δώσει στους Έλληνες την ευκαιρία να ανακαλύψουν μία πληθώρα προορισμών και να φτάσουν ακόμη και μέχρι την άλλη άκρη του πλανήτη. Με 464€ (τελική τιμή για εισιτήριο με επιστροφή μαζί με αποσκευή) κάποιος μπορεί να φτάσει μέχρι τη μακρινή Νέα Υόρκη, ενώ μέσω των αεροδρομίων της Ζυρίχης και της Γενεύης, οι επιβάτες μπορούν να πετάξουν σε αρκετούς ακόμη προορισμούς της Βόρειας Αμερικής, όπως η Βοστώνη, το Μαϊάμι, το Σαν Φρανσίσκο, το Λος Άντζελες, το Σικάγο και το Μόντρεαλ!

Μπορεί οι ώρες να φαίνονται πολλές, όμως το ταξίδι θα γίνει μία πραγματικά απολαυστική εμπειρία χάρη στους ενδιάμεσους χώρους. Στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τις νέες πολυτελείς lounges, να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν σε χώρους υψηλής αισθητικής, ώστε να συνεχίσουν με όρεξη τη διαδρομή τους.

Όταν «μιλούν» οι αριθμοί

Ως «η αεροπορική εταιρεία της Ελβετίας» ενσωματώνει τις παραδοσιακές αξίες της χώρας και παρέχει ασφαλείς και αξιόπιστες πτήσεις. Κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς το προσωπικό της που εργάζεται καθημερινά για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού. Περίπου 8.250 άνθρωποι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να καταφέρουν να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιβάτη και να εξασφαλίσουν ευχάριστες, άνετες, μα πάνω από όλα ασφαλείς πτήσεις. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μόνο κατά το έτος 2015, η εταιρεία συγκέντρωσε λειτουργικά έσοδα πάνω από 5 δισ. CHF, με καθαρά κέρδη 453 εκατ. CHF.

Η SWISS είναι μέλος της StarAlliance, της μεγαλύτερης συμμαχίας αεροπορικών εταιρειών στον κόσμο, ενώ εδώ και χρόνια παραμένει πιστή στο όραμά της να παρέχει υπηρεσίες ποιότητας. Μαζί με τη θυγατρική της Edelweiss Air, τη Lufthansa, την Austrian Airlines και τη Brussels Airlines αποτελούν τις αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa, ο οποίος προσφέρει απεριόριστες ταξιδιωτικές επιλογές με εναρμονισμένα δρομολόγια για μία άνετη και ξεκούραστη εμπειρία.

Παράλληλα, η δημοφιλής εταιρεία αναπτύσσεται με νέες επενδύσεις:Μέχρι το τέλος του 2018 θα έχει παραλάβει συνολικά 39 αεροσκάφη προηγμένης τεχνολογίας και θα διαθέτει τον νεότερο στόλο στην Ευρώπη, που θα περιλαμβάνει αεροσκάφη τύπου C-Seriesregional για τις πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων, αλλά και το εντυπωσιακό Boeing 777-300ER για τις προγραμματισμένες διηπειρωτικές πτήσεις.

Έτσι, με το αναπτυξιακό της πλάνο επιτυγχάνει τη διαρκή βελτίωση, ώστε να ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα και τις διαρκώς αυξανόμενες επιθυμίες του επιβατικού κοινού.

Ανακαλύψτε περισσότερα για την SWISS εδώ: www.swiss.com/gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ