ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Μαρίνα Βερνίκου κι ο Κώστας Βογιατζής, εκεί που η φύση συναντά την πόλη

Η Μαρίνα Βερνίκου κι ο Κώστας Βογιατζής, εκεί που η φύση συναντά την πόλη

Μέσα από το φακό τους, αποτυπώνουν, ο καθένας με τη δική του ματιά, τα σημεία και τις στιγμές που η φύση συναντά την πόλη, με έναν τρόπο άλλοτε αστικό και ρεαλιστικό κι άλλοτε φανταστικό και ιδεαλιστικό.

Πρόκειται για μια συνεργασία της Μαρίνας Βερνίκου και του Κώστα Βογιατζή με τη Napapijri, σε ένα φωτογραφικό project που εγκαινιάζει το Instagram του γνωστού brand (@Napapijri_Athens) και παράλληλα εκτίθεται στο δεύτερο όροφο του Golden Hall, στο Μαρούσι.

Η έμπνευση πίσω από το project είναι η ίδια η φύση και ο τρόπος που επιδρά στο αστικό τοπίο, διακριτικά, καθοριστικά ή επιβλητικά. Η αφορμή είναι η χειμερινή καμπάνια της Napapijri, η οποία αναπτύσσεται πάνω σ’ αυτή τη γραμμή, στη συνάντηση της φύσης με την πόλη. Ρούχα και αξεσουάρ σχεδιασμένα για την καθημερινή ζωή των ανθρώπων εκείνων που είναι ενεργητικοί και πάντα έτοιμοι για νέες προκλήσεις και νέα ταξίδια. Που ζουν μια ζωή που συνδυάζει την πόλη με τη φύση, την καριέρα με τη δράση, το γραφείο με τις outdoor δραστηριότητες.

No1 Final
No3 Final
No7 Final
No10 Final

Σ’ αυτή τη λογική την σύγκλισης, η Μαρίνα Βερνίκου κι ο Κώστας Βογιατζής (yatzer.com), απαθανατίζουν διαδρομές ανάμεσα σε πολυσύχναστους δρόμους και τυρκουάζ παραλίες, φυτά που γίνονται μέρος του street art, φανταστικές θαλάσσιες διαδρομές ανάμεσα σε επιβλητικά κτήρια. Γιατί, εκεί που η φύση συναντά την πόλη, τελικά η τέχνη συναντά τη Napapijri.

Παρακολουθήστε αυτή την εικαστική ιστορία στο Instagram, στο @Napapijri_Athens και στο δεύτερο όροφο του Golden Hall.

No11 Final
No12 Final
No13 Final