ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

CHEFI και εδώ γίνονται τα καλύτερα business events στην πόλη!

CHEFI και εδώ γίνονται τα καλύτερα business events στην πόλη!

Finger food, brunch, lunch, dinner... Το Chefi στο Χαλάνδρι, στην καρδιά του επιχειρηματικού κέντρου των βορείων προαστίων, προσφέρει τα πάντα και προσαρμόζει το μενού του στις ανάγκες του κάθε του «φιλοξενούμενου».

Επαγγελματικά ραντεβού, χριστουγεννιάτικα δείπνα, πλούσιο πρωτοχρονιάτικο πρωινό, κοπή της βασιλόπιτας: Στις γιορτές υπάρχουν ακόμη περισσότερες αφορμές για να επισκεφτεί κάποιος το Chefi και να διασκεδάσει με τους συνεργάτες του ή τα αγαπημένα του πρόσωπα!

Ένας χώρος που προσαρμόζεται σε κάθε επιχειρηματική εκδήλωση...

Διαλέξεις, συνέδρια, σεμινάρια και συνεντεύξεις Τύπου αποκτούν άλλο ενδιαφέρον στο Chefi. Πόσο μάλλον τα εταιρικά πάρτι... με πολλή μουσική από επαγγελματίες djs και open bar με απεριόριστη κατανάλωση αλκοολούχων ποτών για εκείνους που το τολμούν!

Είναι ο ιδανικός χώρος για όποιον επιθυμεί να περιποιηθεί πελάτες ή συνεργάτες καθώς το μενού, η μουσική και η διακόσμηση αλλάζουν για να προσαρμοστούν στις ανάγκες του εκάστοτε οικοδεσπότη. Ο χώρος μεταμορφώνεται στην κυριολεξία ανά πάσα στιγμή... by appointment only!

Untitled

Ο καλύτερος λόγος για να το επιλέξει κάποιος -εκτός φυσικά από το εξαιρετικό φαγητό- είναι η ζεστή ατμόσφαιρα. Συνάδελφοι, συνεργάτες, διευθυντές και στελέχη έρχονται πιο κοντά, συζητούν και διασκεδάζουν μαζί...

Πρωτότυπες εναλλακτικές και μεγάλη ευελιξία!

Και αυτό γιατί το περιβάλλον του το επιτρέπει καθώς δεν πρόκειται για ένα αχανές εστιατόριο αλλά για έναν boutique πολυχώρο, με εσωτερικές σάλες, αίθριο και κήπο, που μπορούν να προσαρμοστούν σε όλους τους τύπους επιχειρηματικών εκδηλώσεων, με μεγάλη ευελιξία και φυσικά με απώτερο σκοπό να περάσουν όλοι καλά.

SS2

Σε αυτό βοηθά σημαντικά και το προσωπικό που καταφέρνει να δείχνει τελείως χαλαρό και να χαμογελά, ενώ την ίδια στιγμή εργάζεται σκληρά και με επαγγελματισμό..

Ο Chef και η Chefi (η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού Έφη Κότσαπα) προσαρμόζουν τα πάντα στις ανάγκες των καλεσμένων τους καθώς το Chefi είναι ένα 100% customer oriented εστιατόριο με στόχο να προσφέρει πραγματική φιλοξενία στον καθένα και να τον κάνει να αισθανθεί ευπρόσδεκτος.

Έχει λοιπόν ο πελάτης πάντα δίκιο; Στο Chefi απαντούν καταφατικά καθώς αγαπούν την ευελιξία ενώ παράλληλα καταφέρνουν και διατηρούν το χαρακτήρα τους. Η ατμόσφαιρα, τα χαμόγελα, το εξαιρετικό φαγητό σίγουρα θα σας βοηθήσουν να κλείσετε τις καλύτερες συμφωνίες ή απλώς να... διασκεδάσετε!

CHEFI The Restaurant
Περικλέους 31, Χαλάνδρι.
Κρατήσεις: 210 68 15 774
therestaurant@chefi.gr, www.chefi.gr

SS2 copy