ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο κατάστημα ηλεκτρονικού τσιγάρου VapeLand στο Παγκράτι

Νέο κατάστημα ηλεκτρονικού τσιγάρου VapeLand στο Παγκράτι

Η VapeLand δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου από το 2011 με σκοπό την πώληση προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου, υγρών αναπλήρωσης και αξεσουάρ τόσο σε επίπεδο χονδρικής όσο και λιανικής μέσα από το ευρύ δίκτυο της αλυσίδας καταστημάτων που διαθέτει.

Η εταιρεία εμπορεύεται όλα της τα προϊόντα με κριτήριο την ποιότητα και την αξιοπιστία τους και όχι με γνώμονα το εμπορικό κέρδος και μόνο. Κάθε προϊόν που εντάσσεται στην γκάμα της VapeLand πρέπει να είναι το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία του και να συνεισφέρει θετικά στην υπάρχουσα ποικιλία ανταγωνιστικών προϊόντων.

Η VapeLand αντιπροσωπεύει και συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες εταιρείες της παγκόσμιας αγοράς οι οποίες πληρούν όλες τις προδιαγραφές και πιστοποιήσεις που απαιτούνται ώστε να εγγυώνται κορυφαία ποιότητα και μέγιστη ασφάλεια στον χρήστη.

Η εξυπηρέτηση βασίζεται στο σεβασμό προς τον πελάτη και την προθυμία του προσωπικού να του μεταφέρει την ευρεία τεχνογνωσία που διαθέτουν όλοι οι συνεργάτες της εταιρείας.

Μέσα από την ανάπτυξη του δικτύου της, την μοναδικότητα των concepts και της φιλοσόφιας των καταστημάτων, καθώς και τη συνεχή επένδυση στην τεχνογνωσία του ηλεκτρονικού τσιγάρου η VapeLand καταφέρε να πετύχει στην σημερινή αγορά και να αναπτυχθεί. Έφτασε με τον τρόπο αυτό σήμερα να ανοίγει το δωδέκατο κατάστημά της στην περιοχή του Παγκρατίου επί της οδού Σπύρου Μερκούρη 11.

Επισκεφθείτε ένα από τα 12 καταστήματα VapeLand ή το www.vapeland.gr για να βρείτε ποιοτικές συσκευές ηλεκτρονικού τσιγάρου, υγρά αναπλήρωσης, αξεσουάρ και αναλώσιμα των κορυφαίων κατασκευαστών του χώρου στις καλύτερες τιμές!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ