ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ ΙΕΚ ΑΛΦΑ-Mediterranean College και ΣΤΑ.ΣΥ.

Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ ΙΕΚ ΑΛΦΑ-Mediterranean College και ΣΤΑ.ΣΥ.

Ένας μεγάλος ποδοσφαιρικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 στο Δημοτικό Γήπεδο Καισαριανής «Μιχάλης Κρητικόπουλος», μεταξύ της ομάδας των Σταθερών Συγκοινωνιών (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε) και της μεικτής ομάδας των εκπαιδευτικών φορέων ΙΕΚ ΑΛΦΑ & Mediterranean College.

Με συνέπεια σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τόσο οι ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., όσο και οι εκπαιδευτικοί φορείς ΙΕΚ ΑΛΦΑ και Mediterranean College, αποδεικνύουν, για άλλη μια φορά, έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία και τη διάθεσή τους για στήριξη των κοινωνικο-οικονομικά ασθενέστερων συνανθρώπων μας, παίρνοντας την πρωτοβουλία να έρθουν αντιμέτωποι στο γήπεδο για καλό σκοπό.

Κατά τη διάρκεια της φιλανθρωπικής ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, ο Σύλλογος Εργαζομένων των ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. θα διανείμει περισσότερες από 500 συσκευασίες γάλακτος σε δημότες της Καισαριανής που έχουν ανάγκη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η παρουσία όλων είναι συμβολική και σημαντική, καθώς μπορεί να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης στην περίοδο κρίσης που διανύουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ: 210 5279500, 210 4120313, 210 9640117, http://www.iekalfa.gr/

Mediterranean College: 210 8899600, http://www.medcollege.edu.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ