ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

DHI GLOBAL MEDICAL GROUP: O ελληνικός ιατρικός οργανισμός που πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια σκηνή

DHI GLOBAL MEDICAL GROUP: O ελληνικός ιατρικός οργανισμός που πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια σκηνή

Η τριχόπτωση είναι μια πάθηση που ταλαιπωρεί εκατομμύρια ανθρώπους, άνδρες και γυναίκες, σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει σημαντικές σωματικές και ψυχολογικές επιπτώσεις στις ζωές τους. Ωστόσο, εδώ και 46 χρόνια, χάρη σε έναν ελληνικό Ιατρικό Οργανισμό, εκατοντάδες χιλιάδες άτομα έχουν καταφέρει να αντιμετωπίσουν την αλωπεκία και έχουν δει τη ζωή τους να αλλάζει προς το καλύτερο.

Ο λόγος για το DHI Global Medical Group, τον κορυφαίο Ιατρικό Οργανισμό στη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του τριχωτού, η οποία εμπνευσμένη από το όραμα του ιδρυτή της να αλλάξει τον κόσμο επαναφέροντας την αυτοπεποίθηση στους ασθενείς με αλωπεκία, κατάφερε να αποκτήσει παγκόσμια φήμη και αναγνώριση.

Η DHI με τη διεθνή παρουσία, ιδρύθηκε το 1970 στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια από τον Κωνσταντίνο Γιώτη και στα 46 χρόνια λειτουργίας της, αριθμεί περισσότερες από 60 κλινικές παγκοσμίως, έχοντας καταφέρει να αλλάξει τον κόσμο της αποκατάστασης μαλλιών και κατά συνέπεια τις ζωές χιλιάδων ασθενών που έπασχαν από τριχόπτωση.

Μια πορεία γεμάτη διακρίσεις

Μετά την Καλιφόρνια, επόμενος σταθμός της DHI ήταν η κλινική στην Αθήνα για να ακολουθήσουν μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις όπως το Λονδίνο, το Παρίσι και η Γενεύη.

doctor copy

Ακολούθησαν πολλές επιτυχίες, καινοτομίες και σημαντικές διεθνείς διακρίσεις ενώ ορόσημο στην ιστορία της DHI αποτελεί η ίδρυση της London Hair Restoration Training Academy, του μοναδικού εκπαιδευτικού κέντρου στον κόσμο που λειτουργεί στο Λονδίνο από το 2009 και ειδικεύεται στη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του τριχωτού, έχοντας εκπαιδεύσει περισσότερους από 150 γιατρούς και νοσηλευτές.

Οι καινοτομίες του DHI Global Medical Group

Χάρη στις καινοτόμες θεραπείες τριχόπτωσης που προσφέρει το DHI Global Medica lGroup, άνθρωποι κάθε ηλικίας από όλο τον κόσμο κατάφεραν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που τους ταλαιπωρούσε, για πάντα! Το DHI Global Medical Group έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα θεραπειών για την οριστική αντιμετώπιση της τριχόπτωσής σε άνδρες και γυναίκες, όσο προχωρημένη και αν είναι η τριχόπτωσή τους ενώ οι ειδικοί της DHI, μέσα από το προηγμένο διαγνωστικό σύστημα τριχόπτωσης DSA και Hair Biology Test, ορίζουν το κατάλληλο πλάνο θεραπείας για το κάθε ασθενή.

Η πιο σύγχρονη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών

Εκτός, όμως, από τις καινοτόμες θεραπείες τριχόπτωσης που προσφέρει, η DHI πρωτοπορεί στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών αφού από το 2013, έγινε ο πρώτος ιατρικός οργανισμός στον κόσμο που κατήργησε οριστικά την επώδυνη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUT-Strip αντικαθιστώντας τη με μια βελτιωμένη και ελάχιστα επεμβατική τεχνική, την πιο απλή στον κόσμο! Πρόκειται για την Direct Hair Implantation που εκτελείται αποκλειστικά στα κέντρα της DHI μόνο από έμπειρους και πιστοποιημένους γιατρούς.

Παραμένοντας πιστή στο όραμα της εδώ και 46 χρόνια, η DHI αλλάζει τον κόσμο και την κοινωνία, βοηθώντας τους ασθενείς με αλωπεκία να ξαναβρούν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση και έχοντας ως βασική της αποστολή να συμβάλλει στην υγεία και το ευ ζην όλων των ασθενών που πάσχουν από τριχόπτωση. Μια ξεχωριστή, ελληνική εταιρεία που κατάφερε να αναγνωριστεί διεθνώς και η οποία μέχρι σήμερα πρωτοπορεί και ηγείται στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών, αποτελώντας παράδειγμα καινοτομίας.