ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΜΕGA SPRINT GUARD: 5+1 λόγοι για να ξεχάσετε την εγκληματικότητα

ΜΕGA SPRINT GUARD: 5+1 λόγοι για να ξεχάσετε την εγκληματικότητα

Μέσα στην δίνη της οικονομικής κρίσης μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας από την Θεσσαλονίκης η ΜEGA SPRINT GUARD αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα της μετριότητας αλλά και της οικονομικής ασφυξίας που πλήττουν την Ελλάδα, και με αργά, σταθερά και σοβαρά βήματα χαράσσει την δική της πορεία προς την καταξίωση και την επαγγελματική επιτυχία.

Η ΜEGA SPRINT GUARD είναι μια ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών και προϊόντων ασφάλειας αμιγώς ελληνικών συμφερόντων.

mega sprint guard stolos oximatwn athina

Από την ίδρυσή της, το 1994, προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα, με αποτέλεσμα την γρήγορη αναγνώριση και εδραίωση της στην αγορά. Λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα Κέντρα Λήψης Σημάτων πανελλαδικά, για την απόλυτη ασφάλεια της περιουσίας των πελατών της. Έχει υποκαταστήματα σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδος, απασχολεί έμπειρο, εξειδικευμένο, άριστα εκπαιδευμένο, ένστολο προσωπικό, το οποίο ενεργεί γρήγορα και αποτελεσματικά και διαθέτει στόλο 90 αυτοκινήτων, εξοπλισμένων με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, που της επιτρέπουν να βρίσκεται άμεσα και αποτελεσματικά δίπλα στους πελάτες της.

Παράλληλα η απάντηση της εταιρείας στις ανάγκες των πελατών της, με τον ταυτόχρονο σεβασμό προς τις επιταγές της εκάστοτε κρατικής πολιτικής, την τοποθετούν σε πλεονεκτική θέση έναντι των ανταγωνιστών της, δίνοντας της την ευκαιρία να τοποθετείται κάθε χρόνο και υψηλότερα στις θέσεις και αξιολογήσεις διεθνών ανεξάρτητων οργανισμών που πιστοποιούν τις εξαιρετικές υπηρεσίες που εκείνη προσφέρει.

ypiresies asfaleias mega sprint guard oaka

Η ΜEGA SPRINT GUARD έχει καταφέρει να σας προσφέρει ρηξικέλευθες υπηρεσίες, με απώτερο σκοπό την ασφάλεια και όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση σας, πάντοτε όμως με γνώμονα τις οικονομικές ανάγκες που επιτάσσουν οι δύσκολοι καιροί που βιώνει η χώρα αυτήν την περίοδο.

Λόγοι για να επιλέξεις τη MEGA SPRINT GUARD

Υπό αυτό το πρίσμα να είσαστε σίγουροι πως με την ΜΕGA SPRINT GUARD θα έχετε κάθε λόγο να ξεχάσετε πως είναι η εγκληματικότητα τόσο στην προσωπική σας κατοικία, όσο και στον εργασιακό σας χώρο.

Εάν θα μπορούσε κάποιος να σκιαγραφήσει με μια γρήγορη, αλλά ουσιώδη ματιά τα θετικά αποτελέσματα των εταιρικών μας δράσεων, δεν μπορεί παρά να αναφέρει τα εξής βασικά χαρακτηριστικά:

Ικανοποίηση πελατών

Παρέχεται ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό ικανοποίησης των παροχών υπηρεσιών, το οποίο και σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες ξεπερνάει το 98%.

Διεθνείς Διακρίσεις

Στη MEGA SPRINT GUARD Διεθνείς διακρίσεις αλλά και βραβεύσεις από διεθνείς οργανισμούς και ανεξάρτητους φορείς παγκόσμιας καταξίωσης που μας γεμίζουν με περηφάνια και δύναμη στο να συνεχίσουμε αδιάκοπα την αδιάλειπτη παροχή των υπηρεσιών μας.

Κορυφαίες Εταιρικές Πιστοποιήσεις

egkatastaseis mega sprint guard lagkadas

Οι υπηρεσίες της MEGA SPRINT GUARD είναι διαπιστευμένες από τους μεγαλύτερους φορείς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με πιστοποιητικό Βιομηχανικής Ασφάλειας επιπέδου ΑΠΟΡΡΗΤΟ – NATO SECRET τόσο για το προσωπικό της όσο και για τις ειδικές απαιτούμενες εγκαταστάσεις.

Επίσης, η MEGA SPRINT GUARD έχει αναγνωριστεί από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου ως Αναγνωρισμένος Οργανισμός Ασφαλείας (Α.Ο.Α) σύμφωνα με τον κώδικα I.S.P.S., κατέχει ειδική άδεια από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α) για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας αεροδρομίων-αερομεταφορών σύμφωνα με τα οριζόμενα στον ΕΚΑΠΑ και έχει αξιολογηθεί επιτυχώς από το σύστημα προμηθειών των Η.Π.Α με αποτέλεσμα να είναι αναγνωρισμένος και επίσημος προμηθευτής της Αμερικανικής Κυβέρνησης (contractor worldwide) για συμμετοχή σε διαγωνισμούς.

Εφαρμόζεται, επίσης, το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ΙSO 9001:2008, το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001:2004, έχει καθιερώσει σύστημα διαχείρισης ασφαλείας των πληροφοριών σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 27001:2013. Ακόμη, χρησιμοποιείται σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακής συνέχειας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO:22301:2012, εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης Οδικής Ασφάλειας σύμφωνα με το πρότυπο 39001:2012 και εφαρμόζει το πρότυπο διαχείρισης της Υγείας και της Ασφάλειας στην εργασία σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ 1801:2007/ OSHAS 18001:2007. Μπορείτε να δείτε το σύνολο των διακρίσεων, αλλά και του επιπέδου υπηρεσιών της εταιρείας, εδώ.

Πλήρης Κάλυψη

Το ανθρώπινο δυναμικό ξεπερνά τα 2.000 άτομα, τα οποία είναι σε επαγρύπνηση και απόλυτα ικανά και εκπαιδευμένα για να επέμβουν ανά πάσα στιγμή

Επένδυση στην τεχνολογία

Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον σημαντικό τομέα τον νέων τεχνολογιών και ρηξικέλευθων προϊόντων, που έρχονται απευθείας από το μέλλον και εγγυώνται την ασφάλεια σας όλο το 24ωρο

Εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα

Τέλος, η ΜEGA SPRINT GUARD βρίσκεται εμπράκτως κοντά σας ανά πάσα στιγμή με τις πολυάριθμες αντιπροσωπείες και υποκαταστήματα που διαθέτει, και που εκτείνονται από την ακριτική Ορεστιάδα έως την Κρήτη.

Η MEGA SPRINT GUARD στο πλευρό των πελατών της

Διατηρώντας αμέριστη αφοσίωση προς τις ανάγκες των πελατών της, αλλά και υψηλό επαγγελματικό επίπεδο υπηρεσιών, η MEGA SPRINT GUARD παραμένει διαρκώς διαθέσιμη για την εξυπηρέτηση κάθε αιτήματος. Η εταιρεία ανταποκρίνεται σε κάθε απορία μέσα από τα εταιρικά social media, όπως το Facebook και το LinkedIn.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ