ΠΡΟΣΩΠΑ

Τα δάκρυα της Ισινμπάγεβα μπροστά στον Πούτιν για τον αποκλεισμό από το Ρίο

Τα δάκρυα της Ισινμπάγεβα μπροστά στον Πούτιν για τον αποκλεισμό από το Ρίο
Η Τσαρίνα των αιθέρων, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της αναφερόμενη στον αποκλεισμό της από το ραντεβού των κορυφαίων αθλητών του κόσμου στο Ρίο REUTERS/Maxim Shemetov

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για τον αποκλεισμό της ρωσικής ομάδας στίβου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, η Γέλενα Ισινμπάγεβα, που βρέθηκε στο Κρεμλίνο.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν συναντήθηκε με τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη Ρωσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με τη σκιά του αποκλεισμού της ομάδας του στίβου λόγω του σκανδάλου ντόπινγκ, να βαραίνει την ατμόσφαιρα στην ειδική τελετή που έγινε στο Κρεμλίνο.

Παρούσα στην εκδήλωση και η Γέλενα Ισινμπάγεβα, η οποία θα είναι απούσα από το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς και όταν πήρε τον λόγο κι αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της, δεν κατάφερε να κρύψει την λύπη της και να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Αποκλειστήκαμε από τη διοργάνωση χωρίς αποδείξεις και χωρίς να έχουμε την ευκαιρία να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας και να παλέψουμε για το δικαίωμα να συμμετέχουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό είναι δυσάρεστο περισσότερο επειδή αυτή θα ήταν οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες για κάποιος από εμάς και για άλλους οι τελευταίοι», είπε η Τσαρίνα των αιθέρων και λύγισε...

2016 07 27T124753Z 274020386 S1BETRZJNLAA RTRMADP 3 SPORT DOPING PUTIN

Η Γέλενα Ισινμπάγεβα δάκρυσε μιλώντας για τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο/Πηγή: REUTERS/Maxim Shemetov

Αφού σκούπισε τα δάκρυά της και δέχθηκε το θερμό χειροκρότημα των συναθλητών της που βρίσκονταν στην ειδική εκδήλωση στο Κρεμλίνο, η Γέλενα Ισινμπάγεβα, απευθύνθηκε στους συμπατριώτες της που θα ταξιδέψουν στο Ρίο.

2016 07 27T132025Z 997185853 S1BETRZMKNAA RTRMADP 3 SPORT DOPING PUTIN

«Πιστεύουμε σε εσάς. Σας εύχομαι καλή τύχη, επιτυχία και να πιστεύετε στις δικές δυνατότητες. Η απόδοσή σας ας κάνει τον κόσμο να ανατριχιάσει και ο εθνικός ύμνος της Ρωσίας να ακούγεται διαρκώς στις αθλητικές αρένες του Ρίο».

Ο Ρώσος πρόεδρος παρηγορεί την Τσαρίνα των αιθέρων/Πηγή: REUTERS/Maxim Shemetov

ΔΗΜΟΦΙΛΗ