ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΓΓΔΕ: Από τον Οκτώβριο του 2015 η διακοπή εργασιακών σχέσεων με Π. Μουσά

ΓΓΔΕ: Από τον Οκτώβριο του 2015 η διακοπή εργασιακών σχέσεων με Π. Μουσά

Σε νέες διευκρινήσεις για τη παρελθούσα σχέση του εμπλεκόμενου στο φερόμενο κύκλωμα εκβιαστών σε βάρος ΔΕΚΟ, τραπεζικών ιδρυμάτων και επιχειρηματιών Παναγιώτη Μουσά με τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων προχώρησαν κύκλοι της ΓΓΔΕ.

Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης με την οποία ξεκαθαρίσθηκε πως οι τρεις κατηγορούμενοι από τη Δικαιοσύνη για υπόθεση εκβίασης σε βάρος ΔΕΚΟ, τραπεζών και επιχειρηματιών, δεν έχουν καμία εργασιακή σχέση με τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων από τις 21 Ιανουαρίου 2016, ημερομηνία ανάληψης καθηκόντων του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Γιώργου Πιτσιλή, σήμερα δόθηκαν και νέες διευκλρινήσεις.

Όπως ξεκαθαρίσθηκε, ήδη κατά την υπηρεσιακή θητεία του αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Ιωάννη Μπάκα μεταξύ 23 Οκτωβρίου 2015 - 21 Ιανουαρίου 2016 είχε διακοπεί κάθε επιχειρησιακή σχέση με τον Παναγιώτη Μουσά, που ήταν συνεργάτης επικοινωνίας της πρώην Γενικής Γραμματέως Κατερίνα Σαββαϊδου.

Όπως ο κ. Μπάκας γνωστοποίησε σε σχετική ενημέρωση προς τον νέο ΓΓΔΕ κ. Πιτσιλή, ήδη από τις 23 Οκτωβρίου 2015 είχε δώσει εντολή να μην επιτρέπεται ι η είσοδος του κ. Μουσά στους χώρους της γραμματείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ