ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Σταθάκης: Θα συνεχιστεί αύριο το πρωί η συνάντηση με τους θεσμούς για τα κόκκινα δάνεια

Γ. Σταθάκης: Θα συνεχιστεί αύριο το πρωί η συνάντηση με τους θεσμούς για τα κόκκινα δάνεια
Στιγμιότυπο από την άφιξη του υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργου Σταθάκη για τη συνάντηση των υπουργών της κυβέρνησης με την τρόικα, τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016 EUROKINISSI/Στέλιος Στεφάνου

Θα συνεχιστεί αύριο το πρωί η συνάντηση των θεσμών με τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη για το θέμα των κόκκινων δανείων.

Πριν από λίγο αποχώρησε από το Χίλτον ο υπουργός, αναφέροντας ότι θα συνεχιστεί η συζήτηση αύριο το πρωί, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο κ. Σταθάκης πρόσθεσε ότι η συζήτηση μπορεί να διαρκέσει μέχρι το μεσημέρι, οπότε και αναχωρούν οι εκπρόσωποι των θεσμών με στόχο να βρεθούν οι γραμμές συφωνίας για τα όρια στην προστασία της πρώτης κατοικίας και για τα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια.

Ο υπουργός δεν έκανε κάποια δήλωση, καθώς όπως είπε η διαπραγμάτευση συνεχίζεται «και για τα όρια της προστασίας και για το σύνολο του θέματος».

Αυτή την ώρα η συνάντηση των εκπροσώπων των θεσμών με στελέχη του οικονομικού επιτελείου συνεχίζεται με τα υπόλοιπα θέματα της ατζέντας (ταμείο ιδιωτικοποιήσεων, φορολογικό και ασφαλιστικό).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ