Eurogroup: Χαμηλώνει τις προσδοκίες ο Κατάινεν
Χαμηλώνει τον πήχη των προσδοκιών για το σημερινό Eurogroup ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Γίρκι Κατάινεν καθώς θεωρεί ότι δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία για την εκταμίευση της επόμενης δόσης.
Χαρακτηρίζει, πάντως, τη χθεσινή ψήφιση ασφαλιστικού και φορολογικού ως ένα μεγάλο βήμα προόδου όμως θεωρεί ότι σήμερα δεν πρόκειται να ανάψει το «πράσινο φως» από τους υπουργούς Οικονομικών
«Οι χθεσινές αποφάσεις της ελληνικής Βουλής συνιστούν ένα μεγάλο βήμα προόδου, αλλά οι υπουργοί Οικονομικών κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα εγκρίνουν την εκταμίευση της επόμενης δόσης» ανέφερε, ο Κατάινε, σε συνέντευξή του στον φινλανδικό τηλεοπτικό σταθμό YLE.
Παράλληλα, σημειώνει ότι μετά την αξιολόγηση είναι πιθανό να υπάρξουν περαιτέρω συζητήσεις σχετικά με την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.
«Στο επίκεντρο θα τεθεί η επέκταση των ωριμάνσεων και ενδεχομένως, η μείωση των επιτοκίων» εξήγησε στη συνέχεια.
Ιός Δυτικού Νείλου: Γιατί η Αττική βρίσκεται βρίσκεται στο επίκεντρο - Τι λέει ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ
11:32
Σε επιφυλακή οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ για τις ιρανικές απειλές δολοφονίας κατά Μπάρον Τραμπ
11:32
Συνεχίζεται η πτώση στο brent - Πότε θα φανεί η υποχώρηση στα πρατήρια καυσίμων
11:30
Νεκρός 58χρονος οδηγός μηχανής μετά από τροχαίο στην Αθηνών - Λαμίας
11:23