ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ολοκληρώνεται η αξιολόγηση της διοίκησης του ΤΧΣ

Ολοκληρώνεται η αξιολόγηση της διοίκησης του ΤΧΣ

Ολοκληρώνεται εντός των ημερών η διαδικασία αξιολόγησης της διοίκησης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας με την Επιτροπή Επιλογής να ολοκληρώνει εντός της εβδομάδος τις συνεντεύξεις των μελών που απαρτίζουν σήμερα την Εκτελεστική Επιτροπή και το Γενικό Συμβούλιο του ΤΧΣ.

Συγκλίνουσες πληροφορίες φέρουν σημερινά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Γενικού Συμβουλίου του ΤΧΣ να παραμένουν στις θέσεις τους, κάτι που όμως θα φανεί στο προσεχές διάστημα.

Σημειώνεται πως παράλληλα με την αξιολόγηση της τρέχουσας διοίκησης τρέχει και η διαδικασία προσέλκυσης ενδιαφέροντος για την ανεύρεση στελεχών που θα καλύψουν τα κενά που θα προκύψουν στη διοίκηση του ΤΧΣ μετά την αξιολόγηση.

Την συλλογή των βιογραφικών των ενδιαφερομένων για το Γενικό Συμβούλιο και την Εκτελεστική Επιτροπή του ΤΧΣ και την αξιολόγηση τους έχει αναλάβει ο παγκόσμιος κολοσσός συμβούλων και στελέχωσης επιχειρήσεων, Korn Ferry και μάλιστα η Korn Ferry Ουγγαρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα βιογραφικά αυτά περιλαμβάνονται ακόμη και πρώην κεντρικοί τραπεζίτες χωρών της Ανατολικής Ευρώπης και αν οι υποψηφιότητες αυτές προχωρήσουν θα δοθεί το σήμα πως υπάρχει η βούληση το ΤΧΣ να έχει ενισχυμένη εποπτική ατζέντα και στελέχη που θα είναι εξαιρετικά τυπικά έναντι των τραπεζών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ