ΥΠΟΙΚ: Μέχρι τη Δευτέρα η υποβολή των δηλώσεων
Το υπουργείο Οικονομικών εκτιμώντας τα δεδομένα και λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των φορέων των λογιστών της χώρας, αποφάσισε να προχωρήσει σε ολιγοήμερη παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής δηλώσεων.
Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν υποβληθεί συνολικά 5.865.000 δηλώσεις φυσικών προσώπων, από το σύνολο των 6.000.000 που αναμένεται να υποβληθούν. Η διαδικασία υποβολής, από την αρχή της μέχρι και σήμερα, κύλησε ομαλά, χωρίς να παρουσιαστεί σχεδόν κανένα τεχνικό πρόβλημα στο Taxis, το οποίο παρέμεινε ανοιχτό για τουλάχιστον τρεις μήνες, όπως είχε δηλώσει από την αρχή το Υπουργείο Οικονομικών. Μάλιστα, την Πέμπτη 14.7.2016 υποβλήθηκαν 164.000 φορολογικές δηλώσεις, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για τη φετινή χρονιά.
Για τις δηλώσεις των νομικών προσώπων, υπάρχει ακόμα σημαντικός αριθμός δηλώσεων που δεν έχουν υποβληθεί.
Οι νέες και οριστικά καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής δηλώσεων είναι:
1) Για τις φορολογικές δηλώσεις φυσικών προσώπων, η Δευτέρα 18.7.2016 ώστε να έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν και οι φορολογικές δηλώσεις που απομένουν.
2) Για τις φορολογικές δηλώσεις νομικών προσώπων, η Δευτέρα 25.7.2016.
Πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία, ποιο το αυστηρό πρωτόκολλο, οι ενδείξεις και οι επιπλοκές
13:31
Πύργος: 26χρονος φέρεται να επιτέθηκε με ρόπαλο στην πρώην σύντροφό του και τον πατέρα της
13:24
Ο Κόνορ Μπερστ των Bright Eyes δημιούργησε ταινία μικρού μήκους με τη Φίμπι Μπρίτζερς
13:15
LIVE- Ανδρουλάκης κατά Τσίπρα από τη ΔΕΘ: Εμείς δεν μετατρέψαμε ένα ιστορικό κόμμα σε κόμμα παρέας
13:00