TECH

Οι πρεσβείες των ΗΠΑ σε Ελλάδα και Κύπρο στο Offshore Technology Conference

Οι πρεσβείες των ΗΠΑ σε Ελλάδα και Κύπρο στο Offshore Technology Conference
Aaron M. Sprecher/Bloomberg via Getty Images/Ideal Images

Οι αμερικανικές πρεσβείες στην Ελλάδα και την Κύπρο θα εκπροσωπηθούν στο ετήσιο Offshore Technology Conference (OTC) που διεξάγεται από τις 2 έως τις 5 Μαΐου, στο Χιούστον του Τέξας.

Το OTC είναι ένα παγκόσμιο πρόγραμμα για τις πετρελαϊκές εταιρείες και τις εταιρείες αερίου. Ξεκινώντας το 1969, το OTC είναι πλέον το σημαντικότερο γεγονός για την ανάπτυξη των offshore πηγών γεώτρησης, εξερεύνησης, παραγωγής και περιβαλλοντικής προστασίας. Αυτή θα είναι η τέταρτη χρονιά κατά την οποία οι πρεσβείες της Αθήνας και της Κύπρου θα υποστηρίξουν το OTC.

Το πρόγραμμα IBP του αμερικανικού υπουργείου Εμπορίου «συνδέει» παγκόσμιους αγοραστές με αμερικανικές εταιρείες που εκθέτουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε κορυφαίες εκθέσεις. Ως μέλη των επίσημων αντιπροσωπειών των αμερικανικών πρεσβειών, οι συμμετέχοντες έχουν τα εξής οφέλη:

- είσοδο στο συνέδριο (αξία 280 δολαρίων)
- πρόσβαση σε όλες τις τεχνικές συνεδρίες
- βοήθεια για τον καθορισμό ραντεβού με αμερικανικές εταιρείες και εκθέτες
- πρόσβαση στο κέντρο παγκόσμιου εμπορίου
- βοήθεια για εγγραφή στο συνέδριο
- βοήθεια στην κράτηση δωματίων σε ξενοδοχεία και μειωμένες τιμές (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)

Όλα τα υπόλοιπα έξοδα τα αναλαμβάνουν οι συμμετέχοντες. Με περισσότερους από 90.000 επισκέπτες, το OTC του 2015 φιλοξένησε πάνω από 2.600 κατασκευαστές και παρόχους τεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών. Το επικείμενο OTC θα φιλοξενήσει εκθέσεις μεγάλων πετρελαϊκών εταιρειών και εταιρειών αερίου, συσχετιζόμενων θυγατρικών εταιρειών, κατασκευαστών εξοπλισμού και παρόχων υπηρεσιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ