TECH

Το Gadget Flow Παρουσιάζει το Επίσημο Κατάστημα του

Το Gadget Flow Παρουσιάζει το Επίσημο Κατάστημα του

Το Gadget Flow είναι μια απο τις μεγαλύτερες πλατφόρμες αναζήτησης προϊόντων στο ίντερνετ με περισσότερες από 7 εκατομμύρια επισκέψεις το μήνα.

Ο στόχος τους είναι να κάνουν την όλη διαδικασία της αναζήτησης ποιοτικών προϊόντων εύκολη και ευχάριστη. Μέχρι σήμερα η πλατφόρμα έχει προβάλλει περισσότερα από 10,000 προϊόντα μέσα από 140+ κατηγορίες. Έχουν περισσότερους απο 600.000 χρήστες που τους ακολουθούν στα social media, με την παρουσία τους σε πλατφόρμες όπως Facebook, Twitter, και Instagram. Το Gadget Flow αναρτά 12 καινούργια προϊόντα καθημερινά καθώς και τα Σαββατοκύριακα. Ψάχνοντας το κάθε προϊόν, οι χρήστες μπορούν είτε να το αποθηκεύσουν στο wish list τους, είτε να αγοράσουν το προϊόν κατευθείαν από την ιστοσελίδα του πωλητή, επιλέγοντας “Buy Now”. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν το δικό τους κανάλι (my feed) με βάση τις αγαπημένες κατηγορίες.

Παρουσιάζοντας το The Gadget Flow Shop

Πριν απο μερικούς μήνες, η συνιδρύτρια του Gadget Flow και επικεφαλής του Marketing, η Κάσσυ Ούστα σκέφτηκε την ιδέα να λανσάρουν στο Gadget Flow το δικό τους κατάστημα. Δούλεψαν πάνω σε αυτή την ιδέα αρκετό καιρό και τελικά παρουσίασαν το Gadget Flow shop μέσα στον Αύγουστο του 2016. Η ιδέα ήταν να συνεργαστούν με τους πωλητές και να προσφέρουν τα προϊόντα που προβάλλουν απευθείας στο κατάστημα τους και σε ανταγωνιστικές τιμές. Το σχέδιο τους είναι να προσθέτουν καινούργια προϊόντα στο κατάστημά τους σε εβδομαδιαία βάση και να τα προωθούν μέσω της πλατφόρμας τους. Η Κάσσυ Ουστα ειναι head της ομάδα του Marketing στο Gadget Flow από τότε που δημιουργήθηκε η πλατφόρμα και η ιδέα του καταστήματος είναι μια από τις καλύτερες συνεισφορές της για την ανάπτυξη και την εξέλιξη της πλατφόρμας μέχρι σημερα.

Η Ιστορία πίσω από το Gadget Flow

1

Όλα ξεκίνησαν σε ένα διαμέρισμα το 2012. Τρεις φίλοι, ο Εβαν Βαρσάμης, η Κάσσυ Ούστα και ο Μιχάλης Χλειουνάκης, ξεκίνησαν να δουλεύουν με μερική απασχόληση, συγκεντρώνοντας τα καλύτερα προϊόντα του ίντερνετ, σε ένα site έπειτα από δική τους δυσκολία να βρίσκουν μοναδικά και ποιοτικά προϊόντα. Ο κόσμος λάτρεψε την ιδέα να του προσφέρουν επιλεγμένα προϊόντα και μέσα σε λίγους μήνες το Gadget Flow έγινε δουλειά πλήρης απασχόλησης και για τους τρεις. Ξεκίνησαν να προσλαμβάνουν προγραμματιστές, αρθρογράφους, σχεδιαστές και έπειτα από ένα χρόνο περίπου, συμμετείχαν και μίλησαν για την εταιρία τους σε διάφορα events. Τράβηξαν το ενδιαφέρον του τύπου και έγραψαν γι’αυτούς όπως το PC magazine, Mashable, Forbes, The Next Web. Ακούγοντας προσεκτικά τη γνώμη των ακόλουθών τους συνέχισαν διαρκώς να βελτιώνουν την πλατφόρμα αλλά και το πόσο εύκολη θα είναι στη χρήση για το κοινό. Λάνσαραν τις iOS και Android εφαρμογές στην αρχή του 2014 και σήμερα έχουν καταγραφεί παραπάνω απο 550,000 downloads. Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει φτάσει τα 23 άτομα απο χώρες όπως η Αμερική, η Αγγλία, η Ελλάδα, η Ουκρανία, η Αυστραλία, η Σινγκαπούρη και πολλές ακόμα.

Αυτοσυντήρητη Εν Μέσω Οικονομικής Κρίσης

Αυτό που κάνει το Gadget Flow μοναδικό στον κόσμο των startups είναι ότι η πλατφόρμα αυτή δημιουργήθηκε εν μέσω οικονομικής κρίσης και παραμένει αυτοσυντήρητη από την αρχή μέχρι σήμερα και σε αυτό βοήθησε το ότι η ομάδα ήταν πολύ συγκεκριμένη με την διαδικασία της πρόληψης. Λόγω του γεγονότος ότιόλη η ομάδα δουλεύει εξ' απόστάσεως, χρησιμοποιούν διάφορες εφαρμογές για team management έτσι ώστε να μένουν όλοι οργανωμένοι και ενημερωμένοι. Με την ανάπτυξη που έχουν μέχρι στιγμής, μπορούμε να πούμε ότι τα έχουν καταφέρει πολύ καλά.

Το Gadget Flow προσλαμβάνει! Εάν ενδιαφέρεσαι κάνε αίτηση εδώ.

2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ