TECH

Η Apple παρουσίασε το νέο iPhone 7

Η Apple παρουσίασε το νέο iPhone 7
Reuters/Beck Diefenbach

Η Apple έκανε τα αποκαλυπτήρια του νέου iPhone 7. Η εντυπωσιακή παρουσίαση του έγινε στην αίθουσα Bill Graham, στο Σαν Φρανσίσκο. 

Όπως ανακοίνωσε στέλεχος της εταιρείας το νέο iPhone θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα, θα είναι αδιάβροχο και θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις.

iphone5

(Πηγή: Reuters/Beck Diefenbach)

Η κάμερα του iPhone 7 έχει αισθητήρα 12MP, 60% πιο γρήγορο με διάφραγμα 1.8f, ενώ τo iPhone 7 Plus θα έχει 2 κάμερες 12MP. Ο νέος επεξεργαστής εικόνας από την Apple υπόσχεται πολύ βελτιωμένες φωτογραφίες και μεγάλη δυναμική χρωμάτων.

Το iPhone7 θα αρχίσει να πωλείται στην Ελλάδα στις 23 Σεπτεμβρίου

iphone 2

(Πηγή: Reuters/Beck Diefenbach)

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του νέου iPhone είναι η αντοχή στο νερό χάρη στην πιστοποίηση IPx7. Η IPx7 πιστοποίηση σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει κάτω από ένα μέτρο νερού για 30 λεπτά και να βγει άθικτο.

iphone3

(Πηγή: Reuters/Beck Diefenbach)

Επιπλέον, το νέο iPhone 7 έρχεται με στερεοφωνικά ηχεία και βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας. Παράλληλα, η υποδοχή των ακουστικών "έφυγε" και πλέον αυτά συνδέονται μέσω της lightning port.

Οι τιμές, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα ξεκινούν, κατά πάσα πιθανότητα και εφόσον δεν υπάρξουν κάποιες αλλαγές, από τα 799 ευρώ για το iPhone 7 με αποθηκευτικό χώρο 32 GB και θα φθάνουν στα 1199 ευρώ για την πιο ακριβή έκδοση του iPhone 7 Plus με 256 GB.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ