TECH

Facebook: Πλέον «μιλά» και αρχαία Ελληνικά

Facebook: Πλέον «μιλά» και αρχαία Ελληνικά
REUTERS/Eric Gaillard/File Photo

Το ότι το Facebook παρέχει την επιλογή στους εκατομμύρια χρήστες του παγκοσμίως να επιλέξουν τη γλώσσα με την οποία θα επικοινωνούν στο συγκεκριμένο μέσο, είναι γνωστό. Το ότι μεταξύ των γλωσσών που διατίθενται υπάρχει και η επιλογή της Αρχαίας Ελληνικής, όμως το γνωρίζουν λίγοι.

Κι όμως, το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έχει προσθέσει και τα αρχαία ελληνικά στη λίστα με τις γλώσσες στις οποίες είναι διαθέσιμο.

Αν ενδιαφέρεστε να αλλάξετε τη γλώσσα χειρισμού του προσωπικού σας λογαριασμού, δεν έχετε παρά να πάτε στις ρυθμίσεις, να επιλέξετε «Γλώσσα» και στη συνέχεια να αναζητήσετε τα Αρχαία Ελληνικά στις επιλογές και να πατήσετε «Αποθήκευση Αλλαγών».

Αν ακολουθήσετε αυτές τις μικρές, απλές κινήσεις, δεν θα διαβάζετε «μηνύματα», αλλά «αγγέλματα», θα μπορείτε να περιηγηθείτε όχι στην «Αρχική σελίδα» αλλά στο «Οίκος», αν θέλετε να σχολιάσετε κάτω από την ανάρτηση κάποιου φίλου σας, δεν έχετε παρά να αρχίσετε να πληκτρολογείτε αυτό που θέλετε στο πεδίο «Σχόλιον γράφειν».

msg
oikosfb

Σε περίπτωση που θέλετε να ενημερώσετε την κατάστασή σας, δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε ό,τι σας απασχολεί στο πεδίο «Τι δοκείς» που έχει πάρει τη θέση του «τι σκέφτεστε».

780ti

ΔΗΜΟΦΙΛΗ