Σήμερα η εκτόξευση του πυραύλου Falcon 9
Την εκτόξευση του πυραύλου-φορέα Falcon 9 προγραμματίζει για σήμερα Σάββατο το πρόγραμμα διαστημικών μεταφορών SpaceX.
Πρόκειται για την πρώτη εκτόξευση στο πλαίσιο του αναφερόμενου προγράμματος, μετά την έκρηξη που έγινε σε πλατφόρμα εκτόξευσης το φθινόπωρο, η οποία και καθυστέρησε την υλοποίηση των φιλόδοξων διαστημικών στοιχείων του ιδρυτή του προγράμματος SpaceX, επιχειρηματία Έλον Μασκ.
Η εκτόξευση του πυραύλου-φορέα Falcon 9 έχει προγραμματιστεί από την αεροπορική βάση Βάντενμπεργκ στην Καλιφόρνια, στις 9:54 το πρωί (τοπική ώρα).
Ο Flacon 9 θα θέσει σε τροχιά 10 δορυφόρους τηλεπικοινωνιών της εταιρίας Iridium Communications Inc, οι οποίοι θα ενισχύσουν τις προσφερόμενες από την εταιρία, υπηρεσίες.
ΚΟΣΜΟΣ
Βενεζουέλα: Ψάχνουν στα συντρίμμια για επιζώντες - 235 νεκροί και πάνω από 40.000 αγνοούμενοι
07:22
ΕΛΛΑΔΑ
«Η λειψυδρία δεν αφορά μόνο το καλοκαίρι»: Τι λένε ειδικοί και τι ζητούν δήμαρχοι των νησιών
07:20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα παζάρια Ερντογάν, τα «δώρα» Τραμπ και ο γρίφος των F-35
07:10
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά - Άνοδος της θερμοκρασίας
07:00
ΕΛΛΑΔΑ