ΕΛΛΑΔΑ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Μάνδρα Αττικής

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Μάνδρα Αττικής
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Μάνδρα Αττικής που επουλώνει ακόμη τις «πληγές» της από την φονική κακοκαιρία που στέρησε τη ζωή σε 21 ανθρώπους.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού από την πρώτη μέρα της τραγωδίας έδωσε εντολή η ομάδα να παρέχει όποια δυνατή βοήθεια στους πληγέντες.

Μηχανήματα της ομάδας στάλθηκαν στη Μάνδρα και βοηθούν στην προσπάθεια καθαρισμού των σπιτιών των πλημμυροπαθών.

Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί ο κ. Μαρινάκης, συνοδευόμενος, μεταξύ άλλων, από τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Καραϊσκάκης ΑΕ», Βασίλη Βασιλειάδη, έφτασε στη Μάνδρα για να σταθεί δίπλα στους πλημμυροπαθείς.

Έγινε δεκτός από την δήμαρχο Μάνδρας-Ειδυλλίας, Ιωάννα Κριεκούκη, η οποία τον ευχαρίστησε για τη βοήθεια που έχει προσφέρει στην περιοχή.

«Εγώ αυτό που θέλω να σας διαβεβαιώσω από τη δική μας πλευρά, είναι πως θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό. Είτε αυτό λέγεται σχολείο, σπίτια, καθαριότητα, ρούχα. Οτιδήποτε θέλετε, οι εντολές οι δικές μου σε όλους τους ανθρώπους μας είναι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και από εκεί και πέρα πείτε μας συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία σας λέω από τώρα πω δεσμεύομαι ότι θα τα κάνουμε. Και το λέω με όλη μου την καρδιά, εμείς δεν ήρθαμε εδώ ούτε για τη δημοσιότητα, ούτε για τίποτα αλλά επειδή το αισθανόμαστε. Ξέρετε πολύ καλά ότι όταν ξεκίνησε αυτό δεν ήξερε κανείς απολύτως τίποτα και το κάναμε με την καρδιά μας και χωρίς να μας το ζητήσετε», τόνισε ο ίδιος ο κ. Μαρινάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ