ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

GQ: απολογείται για τα πολλαπλά χέρια & πόδια στο εξώφυλλο του & χλευάζει το Vanity Fair

GQ: απολογείται για τα πολλαπλά χέρια & πόδια στο εξώφυλλο του & χλευάζει το Vanity Fair

"Κάναμε λάθη!" Με αυτή την ατάκα το περιοδικό GQ απολογείται στις τρεις κωμικούς στο τελευταίο εξώφυλλο του για τα περιττά ανατομικά μέλη που "φύτρωσαν" στο σώμα τους λόγω κακής, σχεδόν τραγικά αστείας, ψηφιακής επεξεργασίας.

"Οι Kate McKinnon, Issa Rae και Sarah Silverman είναι οι super star στο τελευταίο θεματικό μας τεύχος Comedy Issue 2018. Η πρόθεσή μας ήταν να αναδείξουμε αυτά τα έξυπνα, φωνακλάδικα και απαραίτητα για τη βιομηχανία του θεάματος κορίτσια. Λυπούμαστε βαθύτατα για το γεγονός ότι το τελικό αποτέλεσμα παραβίασε τα αυστηρά πρότυπα αριστείας του GQ αλλά και τους νόμους της φύσης" σημειώνει το περιοδικό.

"Θα διεξάγουμε έναν εσωτερικό έλεγχο για να βρούμε τον ένοχο" συμπληρώνει στο κωμικό editorial του το περιοδικό που καταλήγει. "Μέχρι τότε ας ελπίσουμε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα κάνει κάποιο tweet σχετικά με την Chrissy Teigen την επόμενη ώρα και όλα θα ξεχαστούν".

Το GQ, συμφερόντων Conde Nast, διακωμωδεί και τρολάρει το εξωφρενικό λάθος στο εξώφυλλο του Vanity Fair, επίσης συμφερόντων Conde Nast, κάποιους μήνες πριν.

Όταν το Vanity Fair έκανε τις δικές του τερατογεννέσεις

Στο εξώφυλλο της επετειακής ετήσιας έκδοσης The Hollywood Issue το περιοδικό συγκέντρωσε τους πιο ισχυρούς παίκτες της βιομηχανίας του θεάματος. Ανάμεσα σε αυτούς οι Ρις Γουίδερσπουν και η Όπρα Γουίνφρεϊ, τις οποίες το περιοδικό "στόλισε" με έξτρα ανατομικά μέλη.

Το photoshop fail στο πορτρέτο των star από την φωτογράφο Ανι Λίμποβιτς έκανε το γύρο του διαδικτύου με τις πρωταγωνίστριες του "ατυχήματος" να διασκεδάζουν τα έξτρα μέλη τους.

"Όλοι ξέρετε ότι έχω τρία πόδια και ελπίζω να μπορείτε να με αποδεχτείτε για αυτό που είμαι" σχολίασε η Γουίδερσπουν.

"Αποδέχομαι το τρίτο πόδι σου, όπως ξέρω ότι αποδέχεσαι το τρίτο χέρι μου" πρόσθεσε η Γουίνφρεϊ.

Το περιοδικό συμμετείχε στη συζήτηση διασκεδάζοντας το λάθος του με χιούμορ και απολογήθηκε στο Twitter αναφέροντας ότι θα εκτιμούσε πολύ την παγκόσμια αποκλειστικότητα στα αποκαλυπτήρια του τρίτου ποδιού της Γουίδερσπουν ωστόσο, δυστυχώς, είναι η φόδρα στο φόρεμα της που μπερδεύει το μάτι.

Αναφορικά για το τρίτο χέρι της Γουίνφρεϊ το Vanity Fair έγραψε ότι "είναι για μεγαλύτερη ευκολία καθώς έχει αναλάβει πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να φέρει εις πέρας" -ένα υπονοούμενο για την πολιτική καριέρα που για κάποια φεγγάρια οι ΗΠΑ πίστεψαν ότι θα ακολουθήσει η Γουίνφρεϊ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ