ΕΛΛΑΔΑ

Ιδρυτής TaxiBeat: Ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι δεν είναι αυτό το νομοσχέδιο που διέρρευσε

Ιδρυτής TaxiBeat: Ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι δεν είναι αυτό το νομοσχέδιο που διέρρευσε
EUROKINISSI//ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ/φωτογραφία αρχείου

Με μία ανάρτηση στο Facebook ο Νίκος Δρανδακης, ιδρυτής της αρχικής εταιρείας και CEO της Beat, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για τις εξελίξεις στην κόντρα που υπήρχε με την κυβέρνηση.

Ο «Βeat Man», έκανε γνωστό ότι συνομίλησε τηλεφωνικά με τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος και δεσμεύτηκε ότι το νομοσχέδιο που διέρρευσε δεν είναι αυτό που επεξεργάζονται τα κυβερνητικά στελέχη.

«Παρόλη την άρνηση του υπουργού Μεταφορών να μας συναντήσει τις προηγούμενες εβδομάδες, τελικά έγινε εφικτό την περασμένη Παρασκευή αργά να συνομιλήσω μαζί του τηλεφωνικά. Το αποτέλεσμα της συνομιλίας μας ήταν μια δέσμευση του υπουργού ότι το νομοσχέδιο που διέρρευσε δεν είναι αυτό που επεξεργάζονται, και ότι όταν η συγγραφή του νομοσχεδίου ολοκληρωθεί θα έχω την ευκαιρία να το δω και να διατυπώσω τις απόψεις της εταιρείας πολύ πριν αυτό προωθηθεί στη Βουλή», έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Δρανδάκης.

Στη συνέχεια εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη της υπόθεσης και δήλωσε βέβαιος ότι μέσα από τον διάλογο θα βρεθεί λύση. «Αυτή είναι μια εξέλιξη που μας ικανοποιεί και πιστεύω ότι από τη στιγμή που θα ξεκινήσει αυτός ο διάλογος για την ουσία του νομοσχεδίου, θα βρούμε μια κοινή συνισταμένη και όλα θα πάνε καλά. Παρόλα αυτά, παραμένουμε σε επιφυλακή».

Ο κ. Δρανδάκης ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράστασή του και σημείωσε ότι η καμπάνια για τον φημολογούμενο νόμο έφτασε σχεδόν στον αριθμό των 50 χιλιάδων υποστηρικτών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ