Πάτρα: Μέσα σε τηλεόραση έκρυψε 15 κιλά ηρωίνης (pics)
Μέσα σε μία συσκευή τηλεόρασης είχε κρύψει μεγάλη ποσότητα ηρωίνης ένας 47χρονος, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας, στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, στην Κορινθία.
Σύμφωνα με την αστυνομία, έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών για υπόθεση διακίνησης ηρωίνης, οργανώθηκε επιχείρηση στην περιοχή της Κορινθίας.
Έτσι, πριν λίγες μέρες, οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο, στην εθνική οδό Αθηνών - Πατρών, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 47χρονος.

Ελληνική Αστυνομία
Στην συνέχεια, με την βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο μία συσκευή τηλεόρασης, όπου ο 47χρονος είχε κρύψει τριάντα συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν περισσότερα από 15 κιλά ηρωίνης.

Ελληνική Αστυνομία
Έπειτα από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, προέκυψε ότι ο άνδρας είχε προμηθευτεί την ποσότητα της ηρωίνης από περιοχή της Αττικής και θα την μετέφερε σε περιοχές της Κορινθίας και της Αχαΐας.
Μεγάλη φωτιά σε επιχείρηση στον Ασπρόπυργο - Μήνυμα του 112 για εκκένωση από την οδό Μεγαρίδος
08:36
Copernicus: Ο πιο ζεστός μήνας που έχει καταγραφεί στα χρονικά στην Δυτική Ευρώπη ο Ιούνιος του 2026
08:33
Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Τζάστιν Μπίμπερ, Μαντόνα, Σακίρα και BTS στο ημίχρονο του τελικού
08:27
Άδωνις από Σισμανόγλειο: H φωτιά στο νοσοκομείο ξεκίνησε από στρώμα ασθενή
08:24