Επίθεση Ρουβίκωνα με βαριοπούλες στο Κέντρο Πληροφορικής του ΥΠΟΙΚ στο Μοσχάτο (video)
Μέλη της ομάδας Ρουβίκωνας επιτέθηκαν στις 6:00 το πρωί της Κυριακής, στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών στο Μοσχάτο.
Ειδικότερα, οκτώ άτομα με βαριοπούλες και σφυριά, έσπασαν τις τζαμαρίες των γραφείων του ΚΕΠΥΟ, που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης και Χανδρή, και στη συνέχεια διέφυγαν. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
«Με τη κίνηση μας αυτή, επιστρέψαμε ένα ελάχιστο ποσοστό της βίας που καθημερινά δεχόμαστε όλοι μας προσπαθώντας να καλύψουμε τους φόρους που έχουν ορίσει για εμάς οι εξουσιαστές», αναφέρει ο Ρουβίκωνας σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Το κτήριο της ΓΓΠΣ το επισκέφθηκε μετά την επίθεση ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής δεδομένου ότι σε αυτό βρίσκονται οι serves της Αρχής. Ο κ. Πιτσιλής διαβεβαίωσε πως εξοπλισμός και δεδομένα είναι ασφαλή, ωστόσο έθεσε θέμα αρτιότερης φύλαξης της ΓΓΠΣ.
Μέχρι πότε γίνονται οι αιτήσεις για το Youth Pass: Tα βήματα για το voucher 150 ευρώ
06:00
Αυστηρότερα πρόστιμα για μετακινήσεις χωρίς εισιτήριο στα ΜΜΜ – Οι νέες ποινές
05:00
Ανοίγει η πλατφόρμα για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς» - Πώς γίνεται η εγγραφή
04:00
Κατάργηση σφραγίδων στα ταξίδια εντός Ευρώπης: Τι αλλάζει με τα βιομετρικά δεδομένα
03:00