Κρήτη: Χωρίς συνήγορο υπεράσπισης στον εισαγγελέα το «σατανικό» ζευγάρι
Συγκλονισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία στη Σητεία τις εξελίξεις με τη δολοφονία του καρδιολόγου το πρωί του Σαββάτου.
Την ερχόμενη Τετάρτη θα απολογηθούν ο 37χρονος Βούλγαρος αστυνομικός και η 38χρονη συμπατριώτισσα του, σύζυγος του θύματος που κατηγορούνται για την δολοφονία του γιατρού.
Οι δυο τους οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Λασιθίου, το απόγευμα της Κυριακής και ζήτησαν και πήραν την παραπάνω προθεσμία για τις απολογίες τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο παρουσιάστηκαν χωρίς δικηγόρο ενώ μέχρι την απολογία τους κρατούνται χωριστά. Η γυναίκα στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης και ο άνδρας στον Άγιο Νικόλαo.
Ο 37χρονος αστυνομικός αντιμετωπίζει δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ η σύζυγος του καρδιολόγου διώκεται για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία.
SPONSORED
Επίδομα 150 ευρώ για κάθε παιδί - Πότε θα πληρωθεί η έκτακτη ενίσχυση στους δικαιούχους
02:00
Ποια η προθεσμία για τις αιτήσεις κατάταξης ΑΣΕΠ υποψηφίων εκπαιδευτικών
01:00
Αντίστροφη μέτρηση για τις παιδικές κατασκηνώσεις της ΔΥΠΑ - Πώς θα κάνετε αίτηση
00:30
Μπαχρέιν: Ισόβια σε εννέα κατηγορούμενους για «συνεργασία με το Ιράν»
23:56