ΕΛΛΑΔΑ

Μυστήριο με τις πολλαπλές «επιθέσεις» με ναφθαλίνη σε σχολεία του Αγρινίου

Μυστήριο με τις πολλαπλές «επιθέσεις» με ναφθαλίνη σε σχολεία του Αγρινίου
EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πολλαπλές επιθέσεις με ναφθαλίνη έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα σε σχολεία του Αγρινίου, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, τα τελευταία κρούσματα σημειώθηκαν την Πέμπτη, όταν άγνωστοι, από το προηγούμενο βράδυ, είχαν ρίξει ναφθαλίνη στον εσωτερικό χώρο του 2ου και του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου, με αποτέλεσμα να μην γίνουν μαθήματα στα δύο σχολεία, για να αποφευχθεί οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας θα μπορούσε να προκαλέσει στους μαθητές.

Επιπλέον, αργά το βράδυ της ίδιας μέρας, αστυνομικοί εντόπισαν ποσότητα ναφθαλίνης σε ένα ακόμα σχολείο, στο 7ο Γυμνάσιο Αγρινίου και ενημέρωσαν σχετικά την Διεύθυνση του σχολείου. Ο χώρος καθαρίστηκε και τα μαθήματα έγιναν κανονικά.

Οι ρίψεις ναφθαλίνης είναι συχνό φαινόμενο τις τελευταίες ημέρες και έχουν προβληματίσει την αστυνομία που πραγματοποιεί συχνές περιπολίες έξω από Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης. Προς το παρόν, οι όποιες ενέργειες της Αστυνομίας δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα, ενώ η κατάσταση προβληματίζει πλέον έντονα και την εκπαιδευτική κοινότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχα φαινόμενα είχαν συμβεί και κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σχολικής χρονιάς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ