ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στο Β’ νεκροταφείο: 14 μαχαιριές έφερε το θύμα - Ποια σενάρια ερευνά η αστυνομία

Δολοφονία στο Β’ νεκροταφείο: 14 μαχαιριές έφερε το θύμα - Ποια σενάρια ερευνά η αστυνομία
EUROKINISSI / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν βρέθηκαν η τσάντα και το κινητό της άτυχης γυναίκας που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη το απόγευμα της Τετάρτης, με 14 μαχαιριές, κοντά στην είσοδο του Β Νεκροταφείου Αθηνών. Οι Αρχές «χτένισαν» όλη την περιοχή, ωστόσο δεν βρέθηκε κανένα από τα προσωπικά αντικείμενα που είχε πάρει μαζί της φεύγοντας από το σπίτι. Το γεγονός αυτό σημαίνει πως ενδεχομένως ο δολοφόνος να πήρε μαζί του τη τσάντα και το κινητό της, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως αποδυναμώνεται το κίνητρο των «προσωπικών διαφορών», σύμφωνα με την αστυνομία. 

 

Οι αστυνομικοί που ερευνούν τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας, εξετάζουν δύο σενάρια, αυτό της ληστείας και αυτό των «προσωπικών λόγων».

Οι πολλές μαχαιριές που δέχθηκε η κοπέλα, δείχνουν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, μίσος και ένταση, ενώ το σενάριο ο δράστης να είναι πρόσωπο του περιβάλλοντός της θα ενισχυθεί περαιτέρω και από το αν βρεθούν τα προσωπικά της αντικείμενα στο σπίτι της, όπου κάνουν έρευνα οι αστυνομικοί.

Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην άγρια δολοφονία, είναι ένα μαχαίρι με λάμα τουλάχιστον 2 εκατοστών, ενώ το θύμα έφερε μαχαιριές σε πλάτη, στήθος και κοιλιά, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι καταδιώχθηκε άγρια από το δολοφόνο πριν την αφήσει αιμόφυρτη.

Η γυναίκα, που σύμφωνα με πληροφορίες πριν από έναν χρόνο είχε χωρίσει από τον νεαρό με τον οποίο είχε δεσμό, βρέθηκε νεκρή κοντά στην είσοδο του Β’ νεκροταφείου στην οδό Τραλλέων και ο δράστης εξαφανίστηκε.

Οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι υπήρχαν κηλίδες αίματος σε πολύ μεγάλη απόσταση και εκτιμούν ότι ο δράστης κυνηγούσε τη γυναίκα, η οποία όμως δεν πρόλαβε να ζητήσει βοήθεια. Η γυναίκα βρισκόταν μέσα στο νεκροταφείο όταν δέχτηκε την πρώτη μαχαιριά, ανάμεσα σε δυο μνήματα, που όμως βρίσκονται σε απόσταση από το σημείο που βρέθηκε νεκρή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ