ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας 32χρονης: Την ώρα της δολοφονίας περνούσα τυχαία έξω από το νεκροταφείο

Πατέρας 32χρονης: Την ώρα της δολοφονίας περνούσα τυχαία έξω από το νεκροταφείο
EUROKINISSI/ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Την Κυριακή αναμένεται να πάει να καταθέσει στην αστυνομία ο πατέρας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη με 14 μαχαιριές στο Β’ Νεκροταφείο.

Πριν την κατάθεσή του, ωστόσο, ο πατέρας, μιλώντας σε δημοσιογράφους, αποκάλυψε ότι την ώρα της δολοφονίας, πέρασε τυχαία με το ταξί του έξω από το νεκροταφείο. Μάλιστα, όπως σημείωσε, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τι έχει συμβεί, παρέλαβε από το σημείο έναν άντρα περίπου 30 με 35 ετών, τον οποίο πήγε στο λόφο Σκουζέ.

«Έξω από το νεκροταφείο πήρα έναν τύπο γύρω στα 30-35, ήταν αλαφιασμένος και μου λέει «λόφο Σκουζέ». Δεν ξέρω αν είχε σχέση ο άνθρωπος αλλά μπήκε μέσα στο αμάξι, ήταν αλαφιασμένος, δεν μου φάνηκε νορμάλ», είπε ο πατέρας στο δελτίο του ALPHA.

Ο πατέρας αναρωτιέται αν ο άντρας αυτός βγήκε μέσα από το νεκροταφείο, ενώ συνέχισε λέγοντας πως αν τον δει θα τον γνωρίσει.

Όπως σημείωσε, αυτό συνέβη γύρω στις 6.30, αφού είχε γίνει το περιστατικό και είχε σταματήσει η κυκλοφορία του ηλεκτρικού στα Πατήσια, μετά από εντολή της αστυνομίας, που έψαχνε τους δράστες.

Ο πατέρας είπε ότι έμαθε για το τραγικό συμβάν αργά το βράδυ από το γιο του.

Ξέσπασμα της αδερφής της Δώρας κατά του πατέρα

Την ίδια ώρα, η μικρότερη αδερφή της Δώρας, Κωνσταντίνα, εξαπολύει δριμύτατες επιθέσεις κατά του πατέρα τους, ο οποίος με δηλώσεις του στα ΜΜΕ εμπλέκει το ΣΔΟΕ, στη δολοφονία της κόρης του.

Η νεαρή κοπέλα κοινοποίησε στη σελίδα της στο Facebook μία είδηση που αφορά στην αδερφή της και έχει τίτλο: «Βόμβα: Τα χρέη του πατέρα της πλήρωνε η 32χρονη εφοριακός! Η μεγάλη αποκάλυψη για τις σχέσεις της οικογένειας που ανατρέπει τα δεδομένα», με το σχόλιο «Φτου σου ξεφτίλα».

Στην ανάρτησή της, ένας χρήστης σχολίασε από κάτω: «Τώρα μόνο ο δολοφόνος να βρεθεί και όχι τέτοια προσωπικά θέματα είναι πολύ άσχημο πατέρας είναι και αυτός όπως και να έχει» και η Κωνσταντίνα απάντησε: «Τέρας όχι πατέρας κ όποιος δεν ξέρει μην εκφέρει γνώμη. Για την μνήμη της αδελφής μου θα μάθουν όλοι τι είχε τραβήξει ο άγγελός μου».

dora
dora 2

Αυτή δεν ήταν η πρώτη ανάρτηση της αδερφής του θύματος, η οποία σε ανάρτηση στο Facebook τα ξημερώματα της Παρασκευής, είχε καταφερθεί για πρώτη φορά εναντίον του πατέρα της, κατηγορώντας τον ότι όλα αυτά τα χρόνια έλειπε και ότι η άτυχη Δώρα πλήρωνε τα χρέη του.

«Αίσχος φτου σου ξεφτίλα, αυτός δεν είναι πατέρας είναι τέρας, χρόνια τώρα δεν είχαμε καμία σχέση και η αδελφή μου πλήρωνε τα χρέη του και βοηθούσε σε όλα στο σπίτι μας», ανέφερε σχολιάζοντας τα όσα δήλωσε ο πατέρας τους έξω από το νεκροταφείο.

dora 3

Εξάλλου, στην κηδεία της 32χρονης, η Κωνσταντίνα ξέσπασε και πάλι την οργή της κατά του πατέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ